COMEDIAN DYLAN MORAN TERUG NAAR NEDERLAND MET NIEUWE SHOW
COMEDIAN DYLAN MORAN

COMEDIAN DYLAN MORAN TERUG NAAR NEDERLAND MET NIEUWE SHOW

Stand-up comedian Dylan Maron geeft op vrijdag 5 april 2019 een show in het RAI Theater in Amsterdam. Deze show is onderdeel van zijn Dr. Cosmos tour, die hij na 42 data in de UK over heel de wereld gaat spelen. De ticketverkoop voor deze show begint op vrijdag 7 september om 10:00 uur.

Dylan Moran wordt ook wel de Oscar Wilde van de comedy genoemd. Door zijn geroemde stijl – deadpan, slim en met fantasierijke taal – belooft deze show als vanouds een onmisbare reis te worden door Dylans eigen interpretaties van de wereld en van de eigenaardigheden van de mensheid.

Dylan Moran is comedian, acteur en schrijver. In 1996 werd hij op het bekende Edinburgh Fringe comedyfestival de jongste winnaar van de prestigieuze Perrier Award. Hij was een van de hoofdschrijvers van de bekende serie Black Books, waar hij samen met onder meer Bill Bailey een van de hoofdrollen vertolkte. De serie won maar liefst twee BAFTA’s. Daarnaast was hij ook te zien in Notting Hill, Calvary, Shaun of the Dead, Run Fatboy Run en meer.

Moran tourt regelmatig over de hele wereld met zijn comedyshows. Met zijn laatste tour, Off The Hook, stond hij drie jaar geleden al in een uitverkochte Meervaart in Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: UB40, Ali Campbell, Astro and Mickey Virtue