Heerlijke portie dubbelcabaret bij Betty Asfalt

Heerlijke portie dubbelcabaret bij Betty Asfalt
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Heerlijke portie dubbelcabaret bij Betty Asfalt

Donderdag 19 april is het vanaf half negen ’s avonds tijd voor een heerlijk portie dubbelcabaret op het podium van Betty Asfalt. Alhoewel ‘dubbel’ anders doet vermoeden krijgen bezoekers tot 2 keer toe een solovoorstelling voorgeschoteld van 50 minuten waarin de cabaretiers de bezoekers trachten in te pakken. Donderdagavond zijn de artiesten Maarten van den Berg en Lonneke Dort, geregisseerd door Wimie Wilhelm en Sus Verbruggen.

Maarten van den Berg schreef en dacht mee met Jan Jaap van der Wal

Maarten van den Berg (1987) schreef en dacht mee met Jan Jaap van der Wal bij Panache en met Arjen Lubach bij Zondag met Lubach. Nu is het tijd voor zijn eerste eigen programma. ‘Maarten is een intelligente en bevlogen denker. Een groot kleinkunst- en cabarettalent.’ –Jan Jaap van der Wal

Lonneke Dort heeft de AKF Sonneveldprijs gewonnen

Lonneke Dort heeft de AKF Sonneveldprijs gewonnen. De jury is in het juryrapport zeer lovend over de theatermaakster en ook de gerenommeerde krant Het Parool en de Theaterkrant zijn te spreken over Dort.

“Dort heeft maar weinig nodig om je haar zwartgallige wereld in te trekken. En wat belangrijker is: het voelt helemaal echt wat ze doet”, Recenseerde het Parool en “Dort heeft een geheel eigen stijl. Haar grove, behoorlijk cynische teksten zijn de ene keer grappig – zoals in een aanklacht tegen extraverte mensen – en de andere keer indringend – zoals in een lied over vluchtelingen”, oordeelde de Theaterkrant.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Eerste editie Internationale Drone Festival bij VondelCS