Geloof ons nou maar!

Geloof ons nou maar!
Foto: Gaby Weimar

Geloof ons nou maar!

Volop lof voor cabaret duo Veldhuis & Kemper. Het duo trakteerde onder de regie van Geert Lageveen het publiek in de Amsterdamse Kleine Komedie van dinsdag 23 januari tot en met zaterdag 27 januari op de show Geloof ons nou maar. Het tweetal startte in september 2017 met de nieuwe voorstelling.

“Een super leuke show. We zijn blij dat ze weer terug zijn”, aldus Gaby en Jill Weimar uit respectievelijk Amersfoort en Amsterdam, een uurtje na afloop van het bezoeken van de show van Veldhuis & Kemper op vrijdagavond.

Dingen die het leven écht de moeite waard maken

Veldhuis & Kemper traden de afgelopen jaren in de Nederlandse theaters op met 8 voorstellingen en vonden het hierna tijd voor een verfrissende pauze. Even los van elkaar. Een dik jaar later hebben ze de koppen weer bij elkaar gestoken met als resultaat de show Geloof ons nou maar! In het voorkomen geven ze op geheel eigen, scherpe en humoristische wijze allerlei zinvolle tips waardoor je tijd overhoudt voor de dingen die het leven écht de moeite waard maken.

Fans die niet in Amsterdam wonen 

Veldhuis & Kemper fans die niet in Amsterdam wonen hoeven zich geen zorgen te maken dat ze de kans niet krijgen om het duo aan het werk te zien. Ze treden dit jaar nog op in Leiden, Barendrecht, Emmen, Beverwijk, Winschoten, Purmerend, Bussum, Schiedam, Roosendaal, Almere, Oss, Steenwijk, Doetinchem, Nijmegen, Spijkenisse, Roermond, Dordrecht, Cuijk, Zaandam, Drachten, De Lawei, Den Helder, Amersfoort, Amsterdam, Tilburg, Tiel, Arnhem, Veenendaal, Delfzijl, Lelystad, Hoorn, Hengelo, Sneek, Rotterdam, Apeldoorn, IJmuiden, Venlo, Rijswijk, Assen, Den Bosch, Gouda, Heerhugowaard, Groningen, Maastricht, Waalwijk, Breda, Leeuwarden, Zwolle, Enschede, Eindhoven, Delft, Kerkrade, Utrecht en Bloemendaal.

vrijetijdamsterdam.nl