Aanmeldingsperiode 'Trouwen in Paradiso' bijna gesloten
De Paradiso. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Aanmeldingsperiode ‘Trouwen in Paradiso’ bijna gesloten

Verliefde stellen hebben nog twee weken om een aanzoek te doen en zich aan te melden om te trouwen in Paradiso. Dat maakte de Paradiso op donderdag bekend. Eerder maakte de poptempel bekend dat tijdens Valentijnsdag 2018 de deuren één dag geopend zullen worden als trouwlocatie. Tien stellen kunnen elkaar op deze ‘dag der liefde’ officieel het ja-woord geven voor de wet. Tot en met 14 september kunnen geïnteresseerden zich melden. Uit die aanmeldingen wordt een selectie gemaakt.

Meer Paradiso nieuws

Naast het trouwnieuws meldde de Paradiso dat deze week is gestart met het verwijderen van de ramen glas-in-lood-ramen die normalitair de achterkant van het podium sieren. Deze worden momenteel onderworpen aan noodzakelijk onderhoud.

Paradiso 50-jaar

Poptempel Paradiso bestaat dit jaar 50 jaar en dat willen ze uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ter ere van dit jubileumfeest worden er een hoop feesten/concerten georganiseerd.

Het poppodium organiseert onder meer een ‘Pop-up-Pink-Paas-Party’ om 50 Jaar Paradiso te vieren in samenwerking met de ‘roze’ organisaties: Danserette, F*cking Pop Queers (FPQ), GIRLESQUE, Janey, Ms.Jones, PANN: Voel je vrij!, Pink Istanbul, Art & Dance Event, pinqradio, Rapido Events, Superball, Too Many Dicks on the Dancefloor & Totally.

Voor alle andere activiteiten kun je het beste de website van de Paradiso in de gaten houden.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook:

50-jaar Paradiso: de tentoonstelling in het Amsterdam Museum

Luwten in de Paradiso uitverkocht 

Headhunterz op 25 april in Paradiso