De halve finalisten van Mooie Noten 2024!
Kaya, winnaar Mooie Noten 2023 - © Richard Tas Photography

De halve finalisten van de Amsterdamse singer-songwriter competitie Mooie Noten zijn bekend! Na drie succesvolle voorrondes strijden op dinsdag 30 april zeven artiesten voor een plek in de finale in Paradiso Amsterdam.

De voorrondes van Mooie Noten vonden plaats in De Hallen Studio’s, Roode Bioscoop en De Nieuwe KHL. Tijdens de drie voorrondes wisten Coos, Eline Heemskerk en levi boon de jury gelijk te overtuigen. De vier wildcards gingen naar Julia Adriana, Wolfgang, Noah Milanovi en Kim Cornelia.

De songwriters krijgen tijdens de halve finale elk 15 minuten de tijd om zich te presenteren voor het publiek en professionele jury. In de bovenzaal van Paradiso worden aan het einde van de avond de drie finalisten bekend gemaakt. Deze drie finalisten strijden op zondag 30 juni om de winst in het Vondelpark Openluchttheater.

Naast dat de deelnemers op diverse podia in Amsterdam spelen krijgen de halve finalisten persoonlijke feedback over hun optreden en workshops over o.a. social media en muziekrecht. De drie finalisten nemen in aanloop naar de finale een professionele live video op in de Abbey Road Institute.

De winnaar van Mooie Noten gaat naar huis met onder andere diverse optredens, een studio photoshoot door Richard Tas Photography, studiotijd bij de Abbey Road Institute, een waardecheque van Dijkman Muziek, repetitietijd bij de Q-Factory Amsterdam en zakelijke coaching door een specialist van GRAP