Cadeauwinkels in Amsterdam en handige inpaktips
Foto credits: Kado Diest

Cadeauwinkels in Amsterdam en handige inpaktips

‘Zo worden uw feestdagen een stuk relaxter’

De tijd van Sinterklaas en kerst is voor veel mensen niet altijd leuk. Er moet zo veel gedaan worden: cadeaus moeten worden gekocht en die moeten ook allemaal worden ingepakt. We hebben leuke cadeauwinkels in Amsterdam voor u opgezocht en geven u hierbij enkele handige inpaktips.

De leukste cadeauwinkels

Voor de fans van een warm bad

The Amsterdam Duck Store verkoopt alleen badeendjes. De winkel heeft zowel een vestiging aan de oude Leliestraat als aan de Staalstraat. U heeft de keuze uit honderden badeendjes: van een Pippi Langkous badeendje tot een kung fu badeendje, u vindt er echt elk badeendje dat u maar kan bedenken.

Voor de kleintjes

Speelgoedwinkel Tinkerbell herkent u gelijk aan de bellenblazende beer bij de ingang van de winkel. In de winkel vindt u een groot assortiment aan origineel en duurzaam speelgoed. Het speelgoed daagt kinderen uit om hun fantasie te gebruiken en hun talenten te ontwikkelen. Voor baby’s zijn er zachte knuffelbeesten, voor grotere kinderen zijn er knutselpakketten en buitenspeelgoed.

Voor de lekkerbek

Heerlijke bonbons, truffels en caramels. Voor degene die van chocolade houdt is chocolaterie Van Velze de hemel. Ze hebben allerlei cadeaupakketten, zoals bonbondozen en pakketten met allerlei chocoladeproducten, zoals salted caramel truffels en pure chocolade repen.

Reis cadeaubon

Er weleens aan gedacht om uw geliefde, familie, vriend of vriendin een reis cadeaubon te geven voor kerst? Het is iets ongelooflijks wat ze nooit meer zullen vergeten. De gelukkige die van u een cadeaubon krijgt kan kiezen uit duizenden geweldige reiservaringen over de hele wereld.

Inpak Tips

Inpakken is iets wat sommige mensen tot sinterklaasavond of kerstdag uitstellen. Niet iedereen houdt ervan en is er goed in. Voor andere mensen is het inpakken van cadeaus de mogelijkheid om creatief te zijn. Voor beiden staan hieronder tips:

Creatieve ideeën

● Koop extra mooi inpakpapier (bijvoorbeeld bij Vlieger), waardoor uw cadeau extra opvalt.
● Teken eenvoudige sterren met een gouden stift op zwart inpakpapier.
● Plak een kaart op het cadeau met een leuke tekst of een gedichtje.

Geen zin om in te pakken?

● In sommige winkels staat een inpaktafel met een handige papierafroller, plakband en scharen. Als u uw cadeautje in de winkel inpakt, bent u er meteen vanaf.
● Vindt u het moeilijk om cadeaus in te pakken of heeft u er gewoon zin in? Er zijn speciale cadeauzakjes en cadeaudozen. U doet het cadeautje in het zakje of de doos. Meer hoeft u niet te doen.
● Ligt voor de hand: laat uw cadeau in de winkel inpakken.

vrijetijdamsterdam.nl