Serenea Williams in actie voor Bumble

Serenea Williams in actie voor Bumble

Serena Williams gaat als de nieuwe Global Advisor van Bumble meewerken aan een grote internationale campagne, die tijdens de Super Bowl op 3 februari gelanceerd wordt. The Ball is in Her Court moet vrouwen eraan herinneren dat zij zelf de macht hebben en de tenniskampioen is daar volgens Bumble een goed voorbeeld van. ‘Ze zet altijd de eerste stap en is daarnaast een rolmodel, moeder, atleet en ondernemer’, stelt Bumble CEO Whitney Wolfe Herd.

De eerste stap zetten is ontzettend belangrijk

‘Ik kan met zekerheid zeggen dat ik niet zou zijn waar ik nu ben, als ik ooit bang was geweest om de eerste stap te zetten’, beaamt Williams. ‘Als Global Advisor van Bumble kan ik mijn dochter en vrouwen over de hele wereld aanmoedigen om te denken als een kampioen, hun eigen leven te definiëren en uiteindelijk ook de kracht te erkennen die we zelf hebben.’

Bumble is in september officieel gelanceerd

Bumble is afgelopen september officieel gelanceerd in Nederland en de campagne Making Music Moves was de eerste grote actie. Deze campagne focust zich in eerste instantie op Nederland, waarna het zal uitbreiden naar Europa in 2019, met een ultieme visie om de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen die te zien is op hoofdpodia van festivals vandaag de dag te minimaliseren.

vrijetijdamsterdam.nl