Rondreis door Colombia met Medellincolombia.nl

Rondreis door Colombia met Medellincolombia.nl
Het vakantiehuis in Colombia.

Rondreis door Colombia met Medellincolombia.nl

Heb jij nog geen idee waar de vakantie naar toe gaat dit jaar? We hebben een mooie tip voor u. Overweeg eens een bezoekje aan MedellĂ­n, een stad in het noordwesten van Colombia. De Colombiaanse stad is na Bogota de grootse plaats van Colombia. Dat we deze plaats anno 2019 aan u zouden tippen hadden we in de jaren 80 niet voor mogelijk gehouden. Destijds werd Medellin Colombia geteisterd door Pablo Escobar, maar inmiddels lijkt de rust en de veiligheid wedergekeerd.

Rondreis door Colombia met Medellincolombia.nl
Stukje mooie natuur in Madellin.

Modernisering, prachtige huisjes en natuur

Waren het destijds negatieve gebeurtenissen waarmee de plaats werd overspoeld, inmiddels praat men over de modernisering die Meddelin ondergaat, en de sterk verbeterde infrastructuur. Daarnaast zijn de huisjes vrolijk gekleurd, is er een prachtige natuur en kunt u zelfs onder een palmboom aan het strand liggen. Geheel in de stijl van Zuid-Amerika wordt er ‘s avonds door de lokale bevolking lekker GEDANST en kunt u zo aansluiten.

Rondreis door Colombia met Medellincolombia.nl
In Medellin kunt u ook heerlijk paardrijden.

Het reisadvies is positief

Het reisadvies Colombia sluit inmiddels volledig aan op de feiten in Medellin. Het is positief. Er worden enkel kleine dingetjes aangegeven zoals zakkenrollen. Tuurlijk kunnen zaken ten alle tijden veranderen dus als u besluit die kant op te gaan check dan het laatste reisadvies. Net als dat u het laatste reisadvies dient te volgen is het raadzaam u te verdiepen in de inentingen voor het vakantiegebied.

Tot slot is het mooi om te zien dat veel mensen inmiddels al zijn afgereisd en de pracht van het land hebben ontdekt. Het groepje dat Colombia nog schuwt gaat binnenkort hopelijk toch overstag!

De geluksvogels met vakantiehuis

De ‘lucky ones’ die zelf de beschikking hebben over een prachtig huis in een ver warm land kunnen overwegen een wijnkoelkast inbouw in te regelen. Er zijn wijnkoelkasten die net zo groot zijn als een vaatwasser en heerlijk in gebruik.

vrijetijdamsterdam.nl