Luxe All inclusive met Rentalsresales.com

Luxe All inclusive met Rentalsresales.com
Marriott Marbella Beach Resort

Luxe All inclusive met Rentalsresales.com

Tijd voor zonnig nieuws. In de hotels Marriott Marbella Beach Resort en Mariott Disneyland Paris kun je even helemaal tot jezelf komen. En dat komt niet alleen door het warme weer, maar ook door de prachtige faciliteiten van de resorts, de omgeving, bezienswaardigheden én een hele hoop leuke activiteiten.

Marriott Marbella Beach Resort

Het Marriott Marbella Beach Resort ligt pal aan Marbella strand. Op dat Spaanse zand heeft het resort een privé strandclub en een zwembad. Er is een in- en outdoor Jacuzzi, een mooi fitness gedeelte en entertainment voor jong en oud. Iedere seconde van de dag kunt u gebruik maken van de service die door de vrolijke receptie gegeven wordt. Gratis wifi is op het hele resort. Sportliefhebbers kunnen naast zwemmen, kiezen voor basketbal of volleybal. Ontbijt, lunch en diner kan in één van de lekkere restaurants. Kortom u komt niets tekort.

Marbella blijf een hotspot

Marbella blijft één van de hotspots van Zuid-Spanje. Puerto Banús, gelegen in de Zuid-Europese badplaats, is een jachthaven waar je luxe jachtschepen ziet liggen en waar heerlijke restaurantjes zijn. In de avonduren kun je voor één van de bars met je drankje op straat staan en zie je de ene na de andere blitse wagen voorbij komen. Ferrari’s en Porsche’s zijn er eerder regel dan uitzondering. In ‘Puerto’ zit een uitgaansstraat waar je tot in de vroege uurtjes terecht kunt, terwijl je er ook een mooi cocktailavondje kunt beleven in een sfeervolle cocktailbar.

Marbella ligt vol met prachtige golf terreinen en golfliefhebbers zullen daarom zeker niets te kort komen. Marbella Strand is lekker om te liggen maar ook om samen de boulevard af te struinen.

Marriot Disneyland Paris

Het resort Marriot Disneyland Paris ligt te midden van schilderachtige en rustgevende natuur. Het uitzicht over ‘Golf Disneyland’, een golfbaan met 27 holes, is adembenemend. Alle faciliteiten worden geregeld, waaronder een binnen- en buitenzwembad en een fitnessruimte. Op het resort zitten restaurant ‘Le Bistro Bar’, speeltuinen, een supermarkt en speelkamers. Als u uw verblijf via Rentalsresales.com boekt, kunt u genieten van alle faciliteiten van dit 5-sterrenresort.

Disneyland Parijs ligt op slechts 5 km afstand

Het spetterende Disneyland Parijs ligt op 5 km afstand en is te bereiken via een treinverbinding. Parijs, de stad van de liefde, is gelegen op 24 km afstand.

Mocht u nog meer vakantie inspiratie nodig hebben dan kunt u het beste een kijkje nemen op de website van Son Antem Rentals.

vrijetijdamsterdam.nl