Overnachten in een iglo tijdens De Amsterdamse Winterparade

Overnachten in een iglo tijdens De Amsterdamse Winterparade

De Amsterdamse Winterparade, die van 21 december 2017 tot en met 1 januari 2018 plaats vindt in de RAI, biedt een unieke slaapplaats aan: in een iglo. Deze wordt speciaal voor deze gelegenheid gebouwd. Boeken is niet mogelijk: een overnachting voor twee personen kan worden gewonnen via de Facebook-pagina van de Amsterdamse Winterparade.

Deelnemen

Deelnemers kunnen aan de win-actie deelnemen door op Facebook hun iglo-partner voor één nacht te taggen in het bericht. Uit alle deelnemers worden de winnaars gekozen. Zij kunnen zich vervolgens wanen in een stukje Scandinavië, midden in Amsterdam.

De winnaars van deze win-actie krijgen een volledig verzorgd totaalpakket aangeboden. Op deze manier kan er volop worden genoten van alles dat De Amsterdamse Winterparade te bieden heeft. Schaatsen onder een deken van lichtjes, het ultieme uitzicht over Amsterdam ontdekken vanuit het 50 meter hoge megareuzenrad en opwarmen in de Winter Wellness met Sauna’s en Jacuzzi’s, met een glühweintje of warme chocolademelk. De avond wordt op een bijzondere wijze afgesloten door te slapen in de iglo. Deze staat aan schaatsbaan en is speciaal voor deze gelegenheid aangekleed met kerstbomen en sneeuw. De winnaars worden de volgende ochtend getrakteerd op een ontbijt op bed!

De Amsterdamse Winterparade

De Amsterdamse Winterparade is een initiatief van 4PM Entertainment en De Mannen van de Wereld. Dit jaar wordt het festival voor de eerste keer georganiseerd op het indoor en outdoor terrein van de RAI Amsterdam. Van 21 december tot en met 1 januari 2018 is dit de plek om het ultieme kerstgevoel te ervaren.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

RAI toneel van Amsterdamse Winterparade 

De Parade naar rechter vanwege de Amsterdamse winterparade