Derde International Queer & Migrant Festival in aantocht

Derde International Queer & Migrant Festival

Amsterdam en in het bijzonder de Balie zijn vanaf woensdag 6 december het stralende middelpunt van de derde editie van het International Queer & Migrant Festival. IQMF vindt plaats van 6 tot en met 10 december 2017 en zal zowel op meerdere plekken in de stad als diverse locaties in het land vertegenwoordigd zijn.

Queer, kunst en cultuur

IQMF is een filmfestival dat Queer, kunst en cultuur uit alle hoeken van de wereld viert en samenbrengt. Met een jaarlijks publiek van 2.500 blijft IQMF gestaag groeien. Het evenement draait rond Internationale Dag van de Mensenrechten.

Awards

Er zijn meerdere awards in de wacht te slepen. Zo is er bijvoorbeeld een Human Rights Award die wordt opgedragen aan een onbekende filmmaker. Ook zijn er prijzen voor de beste korte film, de beste functie én een subsidie van € 1.000,- voor de beste pitch in het Impact Your Doc-programma.

Passe-partout

Een passe-partout (€45) voor het IQMF festival is via de site van de balie te verkrijgen. Een passe-partout geeft toegang tot alle programma’s van IQMF in De Balie, met uitzondering van: Opening Ceremony, Refugee Dinner en Queer Faces Migrant Voices. Het fysieke ticket kan vanaf 6 december worden opgehaald aan de kassa bij De Balie.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Sfeerbeelden Club NYX trixie Mattel