Songfestival fan Sjoerd Knops dolblij: “Ik heb 4 kaarten voor de finale”
Sjoerd Knops (rechts) en zijn boezemvriend Daniel van der Sande (links) tijdens het Songfestival in Tel-Aviv.

“Omdat ik vorig jaar kaarten had voor het Songfestival had ik vandaag via een loting de kans om kaarten voor aankomende editie kopen. De inzet was om 4 kaarten voor de finale te bemachtigen en dat is gewoon gelukt. Dus buiten mij om gaan er ook nog eens 3 vrienden mee”, vertelt een dolblije Songfestivalkenner Sjoerd Knops, vooruitkijkend naar hét liedjesfestijn dat van 18 tot en met 22 mei in Ahoy Rotterdam plaatsvindt.

Door: Rik Verkaik

“Het is alweer de derde keer op rij dat ik naar het Songfestival mag gaan. Het blijft elke keer opnieuw een droom die uitkomt. Ik hou gewoon zó van het songfestival en alles eromheen. Dit keer ook nog eens in eigen land. Dat is helemaal uniek en fantastisch”, zegt de vrolijke Sjoerd Knops.

Zaterdag startte de officiële kaartverkoop voor het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Het evenement is nog niet uitverkocht. Volgens een woordvoerder van de NPO waren er vanmiddag om 16:30 uur nog steeds kaarten te verkrijgen.

De tickets zijn op dit moment alleen beschikbaar voor personen die al een kaart hadden voor de afgelaste editie van 2020. Zij kunnen tot maandag nog een poging doen om een kaart te bemachtigen. Mochten er na maandag nog kaarten beschikbaar zijn, zal nader worden bepaald hoe deze zullen worden aangeboden.

Het Songfestival is officieel betiteld als een Fieldlab evenement. Dit betekent dat er van het kabinet publiek aanwezig mag zijn. Zij zullen zich wel aan strikte regels moeten houden. In totaal worden er zo’n 27.500 kaarten verkocht voor de negen shows die van 18 tot en met 22 mei zullen plaatsvinden.

Tip, volg ook ons blog Eurovisie Songfestival 2021