Kite avonturiers op de Amstel (don’t try this at home)

We kwamen een super gaaf filmpje tegen. Hierop Amsterdammers Bart Straver (groene kite) en Martijn Wolff (gele kite). Tja, waarom naar Bloemendaal als je ook gewoon op de Amstel kunt kitesurfen…. Nadoen is trouwens geheel op eigen risico…….

Kite surfen is een mooie trend

Kite surfen is een mooie trend onder jongeren die wel van een beetje avontuur houden. Binnen Europa heb je mooie Kite surf gebieden, en nee, dan hebben we niet over de Amstel. In Tarifa is het bijvoorbeeld kite surf paradijs. Achter het woestijnachtige zandoppervlak komen kite surf liefhebbers en professionals puur om los te gaan op het water tussen Marokko en de kustplaats Tarifa.

Kite surfen buiten Europa

Buiten Europa is Egypte een aantrekkelijk land om te kite surfen. Er worden diverse speciaal op maat gemaakte kite vakanties naar Egypte aangeboden. Soma Bay, Safaga Bay, Ras Sudr en El Gouna zijn enkele voorbeelden van prachtige plekken om met je kite de zee op te gaan.

vrijetijdamsterdam.nl

Heb jij ook een leuke video die de volle aandacht verdiend? Wij zenden deze graag uit. Mail ze dan naar info@vrijetijdamsterdam.nl

PS Neemt u ook eens een kijkje op onze pagina uitgaan