Afrojack, Armin van Buuren, David Guetta, Nicky Romero en Tiësto op fysieke editie AMF 2021
Foto via AMF
AMSTERDAM, 29 april 2021 – AMF keert op zaterdag 16 oktober 2021 terug naar de Johan Cruijff Arena voor een fysieke editie. Met dj-sets van Armin van Buuren, Brennan Heart, David Guetta, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic en AMF’s eigen II=I (Two is One) concept: met dit jaar een exclusieve set van Afrojack samen met Nicky Romero. Ook de bekendmaking van de ‘DJ Mag Top 100’ met uitreiking van de award voor nummer 1 dj van de wereld vindt weer plaats tijdens AMF. De voorverkoop start maandag 3 mei, inschrijven kan nu via www.amf-festival.com.

In 2020 werd de volledig digitale editie meer dan 7 miljoen keer bekeken door dance liefhebbers uit meer dan 120 verschillende landen. “Hoe succesvol onze digitale editie ook was, een lege arena is niet waarvoor je het doet. Dat we elkaar dit najaar, na anderhalf jaar weer fysiek kunnen zien én samen kunnen genieten van de muziek is een hoopvol vooruitzicht. Het thema dit jaar is niet voor niks Together (We Own The Night).” aldus Allan Hardenberg, oprichter en directeur van festivalorganisator en promotor ALDA.

Eerder open met speciaal optreden
Organisatoren ALDA en Insomniac hebben vertrouwen dat AMF dit jaar kan plaatsvinden. “We houden de laatste ontwikkelingen nauw in de gaten en zullen er alles aan doen om het evenement veilig te organiseren. Zo openen we onze deuren eerder voor een exclusieve pre-show set van Afrojack’s techno alias Kapuchon, om o.a. de inloop van het publiek beter te reguleren en een deel van het publiek een extra uur feest te geven” vervolgt Allan. Ook dit jaar wordt de show gelivestreamd via AMF.TV zodat (internationaal) publiek op afstand er toch bij kan zijn.

Dj en producer Afrojack over AMF: “Dit jaar wordt een speciale editie omdat we hopelijk weer mogen, en ik maar liefst twee keer op de line-up sta. Een b2b set samen met Nicky Romero als II=I en een speciale intieme set onder mijn alias Kapuchon. Twee passieprojecten waarbij ik volledige creatieve vrijheid heb, twee verschillende gezichten kan laten zien én met name veel plezier kan hebben. Ik kan niet wachten om weer in de Arena te staan!”