Wil je gay cruisen in Amsterdam? In de hoofdstad zijn genoeg darkrooms om te bezoeken. In deze homo uitgaansgelegenheden komen veel mannen samen. Een van de doelen is om sex plezier met elkaar te beleven. Maar, in de meeste gelegenheden is genoeg ruimte om een lekker drankje te doen. En je kunt er soms ook dansen of gewoon gezellig kletsen. Hierbij ons overzicht om te gay cruisen in Amsterdam, met allerlei gay darkrooms.

Sauna Nieuwezijds

Een van de meest populaire gay cruise locaties van Amsterdam is de Sauna Nieuwezijds. Nadat je entreegeld hebt betaald krijg je een handdoek mee waarna je je richting de kluisjes zal begeven. Als je waarde hecht aan hygiëne is het mogelijk om slippers te kopen. Bij het entreegeld zit 1 drankje inbegrepen.

In het eerste gedeelte van de Sauna Nieuwezijds bevindt zich een bar en ruimte om te ontspannen. Daarnaast is er een bubbelbad, een kleine en grote sauna. Ook is er een groot soort doolhof waar volop cruisemogelijkheden zijn. Sauna Nieuwezijds wordt bezocht door jong & oud.

Adres: Nieuwezijds Armsteeg 95

Club Church

Het is een van de meest befaamde sex nachtclubs in Europa. Vandaar dat Club Church zeker niet mag ontbreken in onze gay cruising darkrooms lijst! Op de begane grond van Club Church is een bar en een dansvloer. Hier wordt vooral keiharde techno en andere house gedraaid.

In de kelder en eerste etage zijn verschillende darkrooms met mogelijkheden om te cruisen. Om de club binnen te komen moet entreegeld betaald worden. Club Church wordt bezocht door jong en oud.

Adres: Kerkstraat 52

PS Ontbreekt in dit overzicht nog een gay cruise gelegenheid in Amsterdam? Moet er een specifieke homo darkroom echt nog vermeld worden? Stuur dan een e-mail naar [email protected]