Flirthallen viert de liefde met de ware ‘all you need is love’ beleving

Flirthallen viert de liefde met de ware ‘all you need is love’ beleving
De Hallen. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Flirthallen viert de liefde met de ware ‘all you need is love’ beleving

Vrije Tijd Amsterdam nam een kijkje in de wereld van Valentijnsdag in Amsterdam, op zoek naar het in onze ogen, leukste concept van de aankomende liefdesdag. De VTA ‘love experts’ werden tijdens hun speurtocht naar activiteiten op ‘de dag van de liefde’ gepakt door de Foodhallen. Die ruimte wordt donderdag met vrolijke liefdesuitingen omgetoverd tot de Flirthallen. Thema is dit jaar het ‘All You Need is Love’ gevoel van presentator Robert ten Brink. En, de organisatoren van de Foodhallen, die eigenlijk niet kunnen wachten tot het de 14e is, laten enthousiast vooruitkijkend weten dat iedereen van harte welkom is.

“We gaan het Robert ten Brink’s ‘All You Need is Love’ gevoel creëren. En nee, je krijgt bij ons geen camera in je snufferd of een vliegticket naar het buitenland. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over de liefdes caravan want die staat niet op het terrein. Maar, we garanderen je dat ook jij op leuke wijze in aanraking komt met het echte ‘All You Need is love’ gevoel”, laat een woordvoerder van de Foodhallen aan Vrije Tijd Amsterdam weten.

“Er zijn donderdag veel gelijkenissen met de originele show van Robert ten Brink. Als iemand de tijd rijp vindt dat zijn beste vriend herenigd moet worden met zijn jeugdliefde, jij je broertje een date gunt met een leuke gozer of dat je zusje bijvoorbeeld een lange-afstand-relatie heeft terwijl ze samen zou moeten zijn… Dan kon je via Facebook een brief naar de Flirthallen sturen. En, van die mogelijkheid, daar is gretig van gebruik gemaakt. Wij hebben de verhalen vervolgens gelezen en na een hoop overleg zijn de winnaars uiteindelijk benoemd.

Ja, de verhalen liepen zeer uiteen en gingen onder andere over mensen die net in Nederland waren aangekomen, mensen die op het punt staan een baby te krijgen, twee vriendinnen die single zijn en maar niet aan een man kunnen komen. Tja, het was lastig kiezen maar uiteindelijk hebben we de knopen door kunnen hakken met als resultaat een totaal van acht winnaars. Zij zijn persoonlijk benaderd en waren razend enthousiast. Ze zijn donderdag allemaal aanwezig. En gelukkig maar, want we gaan er echt iets moois van maken met zijn allen.

Er zijn nog steeds prijzen te winnen zoals giftcards. Om kans te maken wordt je geacht een romantisch kiekje te posten met de hashtag #flirthallen. “We hebben nog niet veel kiekjes ontvangen maar dat is allerminst verbazingwekkend. De meeste liefdeskiekjes worden vaak pas op 14 februari genomen.

Naast kiekjes, verhaaltjes, gezelligheid, diners en een lekker glaasje bubbels zijn er  tijdens de romantische dag veel meer activiteiten te beleven”, aldus een woordvoerder namens de Foodhallen.

“Mr. Extravaganza is net als vorig jaar aanwezig. Hij maakt het mogelijk om voor een dag te trouwen. Daar maken veel mensen gebruik van en dan met name de wat jongere bezoekers. De ‘trouwambtenaar’ is de ultieme cupido op liefdesgebied en zorgt er met zijn entertainment voor dat er vaak wordt gelachen. Richy Brown zingt met zijn mooie stem zwoel over de liefde. In de Lovebooth vereeuwig je je samen met je geliefde.

Tot slot laat De hallen weten dat er geen specifieke doelgroep wordt nagestreefd: “Liefde is namelijk voor iedereen, alle mensen zijn welkom.”

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

24 x Ajax tegen Real Madrid kijken op groot scherm

Valentijnsdag 14 februari 2019 in Amsterdam 

Gerelateerde artikelen:

Jong Danstalent bij De Hallen 

Jaarlijkse buurtfeest bij de Hallen in Amsterdam

Jong danstalent bij De Hallen Amsterdam

Opening pop-up winkel MONIQUE BROUNS bij De Hallen