Waar is een gezellige nieuwjaarsduik in Amsterdam?

Op zoek naar een nieuwjaarsduik in Amsterdam? Traditiegetrouw vinden er in Nederland een hoop nieuwjaarsduiken plaats en natuurlijk wordt er op enkele plaatsen in Amsterdam eveneens een nieuwjaarsduik georganiseerd. De redactie van Vrije Tijd Amsterdam ging op onderzoek uit en selecteerde een aantal nieuwjaarsduiken. We hebben een aantal duiken geselecteerd in Amsterdam, Zandvoort en Ouderkerk aan de Amstel.

Nieuwe-West, Oost, Zuid, West, Ouderkerk, Zandvoort

Nieuw-West

Nieuwjaarsduik Sloterplas 2023 (14e editie)

We beginnen in de Sloterplas in Amsterdam. Daar vindt de 14e(!) editie plaats van de Nieuwjaarsduik Sloterplas. Het evenement waarbij menig diehard het nieuwe jaar inluidt met een frisse duik staat al jarenlang bekend om het gezellige karakter en wordt doorgaans druk bezocht.

Na afloop van deze nieuwjaarsduik in Amsterdam is er choco, glühwein & snert (halal & vega) in Hotel Buiten. Daarnaast is er de nodige entertainment.

Voor informatie, details en actuele ontwikkelingen kunt u het beste de FB-pagina van Nieuwjaarsduik Sloterplas Amsterdam in de gaten houden!

Locatie Sloterstrand, start 13:00 uur

Oost

Nieuwjaarsduik IJburg 2023

Jawel, in IJburg kijken ze uit naar de nieuwjaarsduik in Amsterdam 2023! Op het strand van IJburg wordt om 14:00 uur gestart in meerdere waves en de warming up wordt gedaan door Steve Relyveld van https://bootburg.com.

Voor informatie, details en actuele ontwikkelingen kunt u het beste deze website in de gaten houden!

Locatie: Reddingspost IJburg op Strand IJburg, start 14:00 uur

Zuid

Lustrum Nieuwjaarssprong De Hoop

Je al aangemeld voor de Lustrum Nieuwjaarssprong op zondag 1 januari? Deze plons in het koude water van de Amstel wordt georganiseerd door Roeivereniging De Hoop aan de Weesperzijde. Je kan mee doen als individu of als ploeg.

Via deze site lees je meer informatie.

Locatie, Kon. Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging “De Hoop”, start 12:00

West

Sportclub David Lloyd

David Lloyd Clubs organiseert een nieuwjaarduik in hun zwembaden voor iedereen die een frisse start wilt maken in 2023, maar de zee te koud vindt

Enthousiast om met een frisse start het nieuwe jaar te beginnen maar geen fan van de zee of geen mogelijkheid om aanwezig te zijn bij de nieuwjaarsduik in de zee? David Lloyd Clubs opent op 1 januari haar deuren voor leden en niet-leden, voor een nieuwjaarsduik in hun zwembaden.

Locatie, David Lloyd Amsterdam, start: 12:00

Ouderkerk

Nieuwjaarsduik Ouderkerkerplas

“Duik nu samen met je vrienden en familie, fris het nieuwe jaar in bij restaurant a/d PLAS”, aldus de organisatie van deze nieuwjaarsduik! Er kunnen maximaal 50 mensen meedoen.

Meer informatie over deze nieuwjaarsduik in de Ouderkerkerplas vind je via de volgende Facebook pagina.

Locatie: Voor restaurant A/D Plas (Ouderkerk aan de Amstel), start 11:30

Zandvoort

Nieuwjaarsduik Zandvoort

De leukste en oudste duik van heel Nederland vindt plaats in Zandvoort!

“Iedereen is welkom op 1 januari in Zandvoort voor de 63e Nieuwjaarsduik! Of je nou een wild feest heb gehad, gezellig met vrienden een drankje hebt gedaan of lekker thuis op de bank hebt gezeten: de Nieuwjaarsduik is een prachtig begin van jouw jaar.” Rondom de duik wordt er een speciaal (muziek) programma georganiseerd.

Neem voor alle informatie een kijkje op de website van de organisatie.

Locatie, voor beachclub 10 in Zandvoort