Werken getalenteerde fotografen te zien bij Melkweg Expo
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Werken getalenteerde fotografen te zien bij Melkweg Expo

In samenwerking met EIZO, wereldwijde marktleider van high-end monitoren, bundelen Kiekie en Melkweg Expo de krachten om jong fotografietalent onder de aandacht te brengen van Amsterdams publiek en hen een plek te geven om hun projecten te presenteren. Momenteel zijn de werken van talenten Nick van Tiem en Sabine van Wechem in de Melkweg te bezichtigen. Sabine van Wechem (1983) is een Nederlandse fotograaf en student aan de Fotoacademie in Amsterdam. Nick van Tiem (1991) is in 2015 afgestudeerd als fotograaf aan de Koninklijke Academie in Den Haag.

Favela’s van Rio de Janeiro en de verwoestende orkaan Maria

De twee getalenteerde fotografen gingen het FOLLOW-traject van Melkweg Expo en Kiekie i.s.m. EIZO aan. Sabine ging naar de favela’s van Rio de Janeiro en Nick bezocht Puerto Rico, een jaar nadat de verwoestende orkaan Maria had toegeslagen. Zij creëerden allebei een nieuwe serie prachtige beelden en intrigerende verhalen die nu in de Melkweg te zien en te lezen zijn.

Eerste geselecteerden voor FOLLOW 2018

Nick en Sabine werden als eerste voor FOLLOW 2018 geselecteerd. Dat wil zeggen dat ze persoonlijke begeleiding kregen, een gloednieuwe EIZO monitor, uitleg in colour management én een werkbudget met als doel een expositie in Melkweg Expo te verwezenlijken. Dat is gelukt. De expositie opende op 6 oktober en is nog tot 4 november gratis te bezoeken in Melkweg Expo.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Heeft u al gezien welke leuke activiteiten er op woensdag 24 oktober 2018 in de stad plaatsvinden?

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting