Vondel College: Storytelling

Vondel College: Storytelling

Vondel College: Storytelling

Markeer de datum! Op woensdag 4 april van 17:00 tot 19:00 uur vindt er weer een Vondel College plaats bij VondelCS. Deze keer gaat het over Storytelling.

Vondel College: verhalen vertellen

Overal ter wereld worden er verhalen verteld. Als kind hebben we allemaal bij onze ouders gezeurd voor een leuk verhaaltje voor het slapen gaan. Verhalen vertellen doen we ons hele leven. Maar hoe vertel je het zo dat mensen aan je lippen hangen en jouw verhaal ook delen?

Storytelling is een sterk middel om je merkimago te versterken 

Je ziet steeds meer bedrijven een verhaal vertellen, in plaats van alleen een product te promoten. Storytelling is een sterk middel om je merkimago te versterken. Maar zomaar een verhaal vertellen heeft niet hetzelfde effect. Tijdens dit Vondel College kom jij binnen 120 minuten alles over storytelling te weten!

Kaarten zijn verkrijgbaar voor slechts 5 euro 

Kaarten zijn verkrijgbaar voor slechts vijf euro, inclusief welkomstdrankje. Sleep alvast je kaartje binnen om verzekerd te zijn van een plaats! Vondel College praat je elke maand binnen twee uur bij over de belangrijkste online ontwikkelingen en trends op het gebied van Media en Cultuur! Wil je op de hoogte blijven? Volg het evenement via Facebook.

vrijetijdamsterdam.nl i.s.m. Vondel College

Gerelateerd artikel:

Jubileumeditie internationaal storytelling artikel