Kunstmarkt Noord - Expocafé ZAMEN

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart a.s. vindt de extra grote, vijfde editie van Kunstmarkt Noord plaats in Expocafé ZAMEN aan de Zamenhofstraat in Amsterdam. Op zondag de 24e hebben ook diverse kunstenaars, die gevestigd zijn op het Zamenhofterrein hun deuren open tijdens de ‘Open Studio’s’.

Kunstmarkt Noord is een groeiend initiatief in Amsterdam, dat jonge of beginnende kunstenaars een platform biedt om te professionaliseren, geld te verdienen en een creatief netwerk op te bouwen. Het evenement wordt maandelijks georganiseerd in Expocafé ZAMEN aan de Zamenhofstraat in Amsterdam Noord en heeft als doel kunst, zowel financieel als sociaal, toegankelijk te maken voor een breed publiek. Kunstliefhebbers die Kunstmarkt Noord bezoeken, kunnen rekenen op een ruim aanbod van hoogwaardige kunstwerken, beginnend vanaf €10,00. Verwacht: illustratoren, schilders, fotografen, beeldhouwers, digital artists en mixed media artists.

De ‘Open Studio’s’ worden een paar keer per jaar georganiseerd en vallen dit keer mooi samen met de Kunstmarkt Noord XL. Extra veel te zien dus! Belangstellenden kunnen op zondag 24 maart kennismaken met de gevestigde kunstenaars op het Zamenhofterrein door hun atelier binnen te lopen, werken te bekijken en informatie te krijgen over hun werkwijze. Veel werken zijn ook rechtstreeks bij de kunstenaars te koop.

Stadsbewoners, nieuwsgierigen en kunstliefhebbers zijn van harte welkom op de Kunstmarkt Noord XL en bij de Open Studio’s om zich te laten inspireren door de bruisende kunstscène, die deze laatste rafelrand van de stad te bieden heeft.

Meer informatie:

Datum Kunstmarkt Noord XL: 23 en 24 maart 2024
Datum Open Studio’s: zondag 24 maart 2024
Tijd: 11:00 – 17:00 uur
Locatie Open Studio’s: Zamenhofstraat, 1022 AG Amsterdam
Toegang: gratis