The Maker Market gaat op tour deze zomer

The Maker Market gaat op tour deze zomer

The Maker Market gaat op tour deze zomer!

Vanaf volgende week zondag organiseert The Maker Market een aantal zonnige edities bij Blijburg aan Zee! De markten vinden plaats op: 15 juli, 12 augustus en 16 september. De markten bieden een podium aan handgemaakte mode, duurzaam design, kleurrijke kunst, unieke items en verantwoorde verzorgingsproducten van makers. Daarnaast zijn er straatmuzikanten, live optredens, kindertheater en workshops.

Gypsyband Babboo uit Oaxaca met zonnige Mexicaanse gitaarmuziek

Op 15 juli komt de gypsyband Babboo uit Oaxaca met zonnige Mexicaanse gitaarmuziek. Vervolgens brengen op 12 augustus de gejurkte mannen en leadzangeres van Freddy & The Scabies Sisters countrymuziek met een comische cynische noot.

Nederpopband K oZ komt speciaal voor Blijburg

Op 16 september komt Nederpopband K oZ Collective speciaal voor Blijburg eenmalig terug van weg geweest! Kortom, een speeltuin voor jong en oud. Voor iedereen die van struinen en vakantiegeluk houdt. Blijburg vraagt geen entree, alleen blije gezichten.

Makers die willen verkopen op de braderie kunnen zich inschrijven via www.themakermarket.nl. Meer info is ook te vinden op www.blijburg.nl, updates worden gepost in het facebook-event.

vrijetijdamsterdam.nl