Ellen Hoog en Naomi van As openen Sky Radio Christmas Station

Ellen Hoog en Naomi van As openen Sky Radio Christmas Station

Kerstseizoen Sky Radio officieel begonnen

Het kerstseizoen is officieel begonnen bij Sky Radio. Voormalig hockeysters en groot kerstliefhebbers Ellen Hoog en Naomi van As startten vandaag de eerste kerstplaat van het online radiostation Sky Radio Christmas. Op uitnodiging van de kerstman kondigden zij vanuit de Sky Radio studio hun favoriete kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carey aan. Vanaf vandaag kunnen kerstfans voor 24/7 non-stop kersthits terecht bij het online radiostation Sky Radio Christmas. Sky Radio Christmas is overal te ontvangen op DAB+, Skyradio.nl en via de Sky Radio App.

Naomi van As: “Ik ben gek op kerst en ik kan niet wachten tot het zover is. De verwarming aan, overal lampjes, lekker eten en drinken met familie en vrienden en natuurlijk Mariah Carey. Haar kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ geeft het ultieme kerstgevoel.” “We kunnen er niet genoeg van krijgen. We draaien deze hit overal, het hele jaar door. Het was zelfs eens onze goal jingle bij een hockeywedstrijd. Het is een hele eer dat we door de kerstman werden uitgenodigd om de opening van het kerstseizoen bij Sky Radio te mogen verzorgen met ons favoriete kerstnummer. Laat de kerst maar komen”, aldus Ellen Hoog.

“Het is inmiddels traditie geworden bij Sky Radio dat we het kerstseizoen in de 1e week van oktober aftrappen met de lancering van ons Christmas Station op DAB+ en alle online kanalen. Kerst is de leukste tijd van het jaar en vanaf nu komt in ieder geval de sneeuw al uit je speakers. We zien de beluistering week na week oplopen als het richting kerst gaat, met als record een bereik van 6 miljoen mensen met kerst als ook Sky Radio op 101FM is omgedoopt in The Christmas Station. Het is fantastisch dat we zoveel mensen een plezier doen met onze kerstplaylists”, aldus Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio.

Sky Radio Christmas

Begin oktober luidt Sky Radio traditiegetrouw het kerstseizoen in met de start van Sky Radio Christmas, het online radiostation met de beste kerstmuziek, voor iedereen die niet kan wachten tot Sky Radio 101 FM later dit jaar wordt omgedoopt tot The Christmas Station. Ieder jaar is het de eer aan een bekende Nederlander om Sky Radio Christmas samen met de kerstman te openen.

vrijetijdamsterdam.nl