REINIER RVDA
Wietze de Jager. Photocredits: REINIER RVDRA

Wietze de Jager wordt radio dj bij Radio 538

Wietze de Jager wordt dj bij Radio 538. Vanaf maart krijgt hij een eigen show op de zender. Dat nieuws heeft de radiozender vrijdag bekend gemaakt.

Wietze de Jager via de website talparadio.nl: ‘Ik ben weer terug on air! Het is fantastisch om weer radio te mogen maken. En ik ben trots dat ik bekend mag maken dat ik voor Radio 538 aan de slag ga. Hiermee is de cirkel weer rond. Wat ik ga doen voor het mooiste radiostation van Nederland laat ik binnenkort weten.’

We zijn onwijs blij met Wietze in het 538-team 

Menno de Boer – Radio Director Radio 538: ‘Wij zijn onwijs blij met Wietze in het 538-team: hij heeft zoveel passie voor radio en gevoel voor humor en is daarnaast een erg fijn mens! Wietze loopt over van de ideeën en kan niet wachten om binnenkort meer uit de doeken te doen over zijn nieuwe show. Mooie tijden!’, citeert Talpa Radio de directeur op haar website.

Zoon van een vrijgemaakte dominee 

De Jager werd geboren als zoon van een vrijgemaakte dominee en groeide op in Enschede. Hij volgde een opleiding marketing en communicatie aan het ROC van Twente. De Jager werkte onder meer bij BNN University, 3FM en AmsterdamFM. Begin mei 2017 werd bekend dat Mattie en Wietze een conflict met elkaar hebben. Valk en De Jager zouden samen overstappen naar Sky Radio waar ze hetzelfde programma zouden voortzetten. Valk tekende echter, zonder De Jager in te lichten, een nieuw contract bij Qmusic.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd bericht:

Menno de Boer benoemd als radio 538 directeur 

John de Mol verkoopt belang in Telegraaf Media Groep 

Edwin Evers met team naar Olympische Spelen