Ontdek de Da Vinci Genius Cruise in Amsterdam

Stap aan boord van de Da Vinci Genius Cruise en beleef de unieke en inspirerende vaartocht onder het genot van een drankje langs de prachtige Amstel. Vertrekkend vanaf het H’art Museum (voorheen Hermitage) brengt deze bijzondere cruise u naar de Da Vinci Genius showlocatie in het Amstel Design District.

Vaardagen en tijden:

Elke zaterdag en zondag bieden wij tussen 10.00 uur en 18.00 uur continu heen- en terugvaarten aan, zodat u op uw gemak kunt genieten van deze bijzondere ervaring. Onze vaartochten duren ongeveer een half uur en de show 45 minuten. Wij nemen u mee op een reis door het leven van het genie Leonardo da Vinci.

Een Meeslepende Show:

De Da Vinci Genius Artentainment show biedt een overweldigend spektakel waarin het leven en werk van Leonardo da Vinci centraal staan, bekeken door de lens van moderne innovatie. Deze unieke Artentainment show is een mix van kunst, geschiedenis en AI-technologie en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Praktische informatie:

– Vaardagen: Zaterdag en zondag

– Vaartochten: 4x per dag enkele reis

– Terugreis: Mogelijk behalve de laatste shift

– Alternatieve terugreis: Metro 50/51 vanaf Overamstel (300m vanaf Da Vinci Genius) naar Amsterdam Centraal Station in slechts 10 minuten.

Laat u betoveren door het adembenemende Amsterdam vanaf het water en ontdek het briljante werk van DaVinci op een manier die u nog nooit eerder hebt ervaren.

Mis deze kans niet en reserveer uw tickets voor een reis via de Amstel die u niet snel zult vergeten!

Tickets winnen

Wilt u tickets winnen voor deze bijzondere Da Vinci Genius Cruise? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Meedoen kan tot 4 juli.