Live in gesprek met Gaza bij Framer Framed

Live in gesprek met Gaza
Tolhuistuin Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Live in gesprek met Gaza bij Framer Framed

Aankomende zondag, 27 augustus 2017, bij de voorstelling HOME, staat bij Framer Framed in de Tolhuistuin ‘live in gesprek met Gaza’ op het programma. Zondag wordt de derde uit een serie van vier live Skype-verbindingen waar gasten live in gesprek gaan met mensen in Gaza.

Over de vertoning HOME

Tijdens de expositie HOME staan vragen centraal zoals: ‘Wat houdt het in om je woning te moeten ontvluchten en ontheemd te zijn? Welke zin heeft het begrip ‘huis’ in verhouding tot oorlogsgeweld uitbarstingen, bezettingen, op grote schaal verspreiden van de mensen uit een land over verscheidene delen van de wereld, uitsluiting en ontheemding?’

De show HOME is het werk van curator Meta Knol en fotografisch werk van Nederlandse beeldende kunstenaar Marjan Teeuwen van ‘VerwoestHuisGaza’ en videoblogs van de Palestijnse fotograaf Ezz Al Zanoon en journalistiek verslaggever Rawan Mahady.

Over Framer Framed

Framer Framed is een podium voor cultuur en kunst, met een expositiegedeelte in de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord. De voorstellingen bevinden zich op het snijvlak van heden te daagse kunst, visuele cultuur én politiek. De voorstellingen laten het werk zien van bekende en minder bekende kunstmakers die in de wereld actief zijn en zich verhouden tot vraagstukken in de maatschappij. Bij het creëren van tentoonstellingen biedt Framer Framed een platform aan zowel gevestigde curatoren als nieuw talent. Naast elke expositie vindt een verdiepend publieksprogramma plaats, bestaande uit ‘artist talks’, lezingen, vertoningen van film en performances.

Toegang: kosteloos

Dit artikel kan ook interessant voor u zijn: IX/Y festival bij de Tolhuistuin

Altijd op de hoogte van vrijetijdamsterdam.nl via social media? Volg ons dan ook via:

Facebook

Instagram

Snapchat: vrijetijdams

Twitter

Linkedin