Foto’s en verhaal: Festival TREK voor Amsterdamse Bourgondiërs gestart

Festival TREK voor Amsterdamse Bourgondiërs gestart
Festival TREK 2017 Foto: Eelko Mink

Foto’s en verhaal: Festival TREK voor Amsterdamse Bourgondiërs gestart

Vrijdag 14 juli is in het Amsterdamse Amstelpark het gratis toegankelijke Festival TREK voor Amsterdamse Bourgondiërs gestart. Het hele weekend zal het park in het teken staan van lekker eten, live muziek en theater. Het Amstelpark, waar menig Amsterdammer weleens een picknickkleedje heeft uitgeslagen, is dit weekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

Smakelijke ontdekkingsreis

Bezoekers kunnen een smakelijke ontdekkingsreis maken door het ruime aanbod streetfood en plaats nemen aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks. Tevens kan er geproefd worden van verrassende gerechten of je kunt je wagen aan erg smaakvol bereide insecten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden tijdens TREK een weekend lang getrakteerd. Ben je dorstig dan kom je aan je trekken bij een speciaalbier bus, de cocktailbar of de uitgebreide wijnbar.

Bijzondere acts

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Amsterdams muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne van mijn BurgeRmeesterkamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het Amstelpark om Amsterdamse Bourgondiërs te voorzien van heuse kermisklassiekers en zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de jaren tachtig.

Een leuke date

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen ze bij TREK voor de rest!

vrijetijdamsterdam.nl