Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor de Open Monumentendagen

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor de Open Monumentendagen
Van Eesteren museum doet ook mee aan de Open Monumentendagen. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor de Open Monumentendagen

Op 9 en 10 september 2017 vinden in Amsterdam de Open Monumentendagen plaats. Jaarlijks vindt dit evenement in de stad plaats op het tweede weekend van september.

Hand- en spandiensten

Voor het slagen van het monumentenweekend is de organisatie van Open Monumentendag Amsterdam op zoek naar vertellers/rondleiders, die in het Nederlands en/of Engels kunnen vertellen/rondleiden, gastheren en gastvrouwen die bezoekers ontvangen in een monument, vrijwilligers die hand- en spandiensten kunnen uitvoeren, zoals de informatiestand in Gebouw De Bazel bemannen of lunches en programmaboekjes bezorgen.

Exclusiviteit

Als dank voor de inzet krijgen vrijwilligers een uitnodiging voor de officiële opening van Open Monumentendag Amsterdam, toegang tot een exclusieve activiteit voor vrijwilligers, een goodiebag met onder andere het Open Monumentendag Amsterdam T-shirt en een feestelijke borrel tijdens de afsluiting op zondagavond 10 september. Ook krijgen vrijwilligers een informatiepakket over het pand waarin ze eventueel geplaatst worden en voorafgaand aan Open Monumentendag Amsterdam een rondleiding door het pand.

400 vrijwilligers

Daarnaast krijgen vrijwilligers de kans een heleboel nieuwe mensen te leren kennen en meer te leren over de stad Amsterdam. Voor de organisatie van de Open Monumentendagen zijn jaarlijks veel vrijwilligers in touw. In Amsterdam zorgen bijna 400 vrijwilligers er voor dat het een geslaagd weekend wordt.

Voor meer informatie en aanmelding zie: www.amsterdam.nl/openmonumentendag

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel: Trainen voor de Amsterdam City Swim