Bezoek jij het Turkse Mosaic Festival in Amsterdam?
Afbeelding credits: Mosaic Festival

“Maak je klaar voor Mosaic Festival 2024! Op 8 juni 2024 keert dit sprankelende culturele evenement terug naar de Polderheuvel in Amsterdam. Mosaic Festival belooft wederom een onvergetelijke viering van de Turkse cultuur te worden, met liveoptredens van enkele van de meest gerenommeerde artiesten in de Turkse muziekindustrie.

Mis dit bruisende festival niet, dat niet alleen muziek, maar ook kunst, eten en een waardevolle culturele uitwisseling biedt. Blijf verbonden en bereid je voor op een weekend vol plezier en verrijking op Mosaic Festival 2024!”

Diversiteit en inclusiviteit

Amsterdam is een belangrijke metropool die bekend staat om zijn diversiteit en inclusiviteit. Amsterdam telt dan ook bijna 200 verschillende nationaliteiten! Er wonen meer dan 40.000 Turkse mensen in Amsterdam en dat is te zien aan de groeiende populariteit van Turkse restaurants en muziekavonden. Er wonen zo’n 20.000 Turken in Amsterdam-West, waar Mosaic Festival plaatsvindt.

Over de Polderheuvel

De Polderheuvel in Amsterdam-West is al jarenlang een populaire locatie voor allerlei festivals. De ondernemersvereniging streeft ernaar om meer diverse festivals op de Polderheuvel te organiseren. Mosaic Festival biedt dan ook een authentiek divers festival met podia, kunstworkshops, foodstands en allerlei andere culturele activiteiten!

Over Mosaic Festival

Mosaic Festival is een unieke experience die de Nederlandse en de Turkse cultuur met elkaar verbindt! In de buitenlucht op de Polderheuvel komen gedurende deze 2 dagen +10.000 bezoekers samen om te genieten van alle mooie dingen die de Turkse cultuur te bieden heeft.

Via de website lees je meer informatie over de volledige line-up en andere details.