Inschrijven voor het Keti Koti Festival 2018 bijna van start

Inschrijven voor het Keti Koti Festival 2018 bijna van start
Het Keti Koti Festival vindt weer in het Oosterpark plaats. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Inschrijven voor het Keti Koti Festival 2018 bijna van start

Aanstaande vrijdag 2 maart is er om 19:00 uur weer een kraamhouders vergadering voor het Keti Koti Festival 2018. “We starten dan ook gelijk met de inschrijvingen voor 2018. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen die altijd snel uitverkocht zijn,” aldus een woordvoerder van de nationale herdenking en viering van de afschaffing van de Slavernij.

Kraamhoudersvergadering vindt plaats bij Vereniging Ons Suriname

De kraamhouders vergadering vindt plaats bij Vereniging Ons Suriname aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam. Met het jaarlijkse Keti Koti Festival wordt stilgestaan bij het verleden, vooruit gekeken naar de toekomst en worden vrijheid, gelijkheid en verbondenheid gevierd. Verbreding van kennis, verdieping van inzicht moet volgens de organisatie van het festival leiden tot een bundeling van krachten voor een gezamenlijke toekomst.

Er zijn een hoop activiteiten zoals een optocht door de stad 

Rondom de speciale dag worden een hoop activiteiten georganiseerd zoals een optocht door de stad en er zijn er in het Oosterpark een hoop leuke dingen te doen zoals het bekijken van muziekoptredens, kraamverkoop en vooral genieten van overheerlijk eten dat wordt klaargemaakt.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Keti Koti Festival in het Oosterpark 2017