Queer nightlife: 'Zuperstition is love on the dance floor'

Leuk nieuws buiten de hoofdstad! Het queer collectief van Zuperstition staat er klaar voor om het Rotterdamse nachtleven te veroveren. Zij maken hun debuut in Worm op vrijdag 29 april 20202. Zuperstition brengt een hete inclusieve clubnacht met House en Techno, daarnaast zijn zij het nieuwste platform waaronder female en Queer talent hun skills laten zien.

In Leeuwarden in Club Hemingway is deze clubnacht in 2019 opgestart door dj Juliana X. Na een aantal succesvolle edities in Leeuwarden, hostings voor w.o Roze Zaterdag Leeuwarden en het Explore the North festival is deze best kept secret in Rotterdam geland en heeft nu als thuis de creatieve broedplaats Worm.

Zuperstition is geinspireerd door de warme klanken van old school Chicago house en rauwe Detroit techno. Een Inclusiviteit mindset van de bezoekers op de dansvloer is bij Zuperstition de ultieme verbindende kracht. Een mengelmoes van verschillende types is wat je bij Zuperstition zeker zal zien.

VJ Academy Banner
VJ Academy Banner
VJ Academy Banner
VJ Academy Banner

De avond begint altijd met groovy House om goed in de stemming te komen en bouwt op naar steamy Techno. Naast de pompende beats is er genoeg spektakel om naar te kijken. Performance art is onderdeel van de avond om jou mee te nemen in de wereld van Zuperstition.

De dj’s gaan er met hun vlammende en energieke sound een avond van maken, die je niet snel zal vergeten. De line up van deze editie is : Afra, Oishi, Juliana X. en Cliffie Square.

Zuperstition is klaar voor Rotterdam.

Tickets: https://worm.stager.nl/web/tickets/111148052

Datum: 29 April 2022
Tijd: 2300-0600

WORM
Boomgaardsstraat 71,
3012 XA Rotterdam

https://zuperstition.nl/
https://www.instagram.com/zuperstition/
https://www.facebook.com/zuperstition
https://www.facebook.com/events/709623700391962