smartshops in Amsterdam
Smartshop Tatanka in de Halvemaansteeg. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Ben je op zoek naar smartshops in Amsterdam? In de hoofdstad vind je op vele plekken wel een smartshop. Voordat je op zoek gaat kan het interessant zijn wat een smartshop nou eigenlijk is. Het is een shop met als specialisatie de verkoop van psychoactieve substanties, waaronder meestal natuurlijke psychedelica, en gerelateerde literatuur en accessoires. Je kan er producten kopen zoals Salvia divinorum, cactussen, ayahuasca en andere kruiden, zaden en planten. Veel plezier met ons blogs over smartshops in Amsterdam. Je moet voor het bezoeken van een smartshop wel minimaal 18 jaar zijn.

Tatanka Smartshop Amsterdam

De smartshop Tatanka Smartshop Amsterdam bestaat al sinds 1995. In de winkel zijn allerlei natuurlijke producten te kopen. Ze zitten echt in hartje Amsterdam, nabij het Leidseplein.

Adres: Korte Leidsedwarsstraat 151a

Azarius smartshop, headshop & vaporizers

Deze smartshop is opgericht in 1999. Het is een van de smartshops in Amsterdam waar je ook online producten kunt bestellen. Ze stellen zelfs de eerste online smartshop van Europa te zijn. Deze vestiging ligt in de authentieke Kerkstraat in het centrum.

Adres: Kerkstraat 119

The Magic Mushroom Gallery

Bij The Magic Mushroom Gallery kun je al sinds 1996 smartshopproducten kopen. Deze winkel ligt aan de Singel. Er is ook nog een locatie die is gelegen in de Spuistraat.

Adres: Singel 524

The Headshop B.V.

Voor wie op zoek is naar een authentieke smartshop ervaring, kan bij de Headshop terecht. Ze stellen waardevolle informatie en advies over hun producten te geven.

Adres: Kloveniersburgwal 39

The Magic Mushroom Gallery

Bij The Magic Mushroom Gallery in de Spuistraat is het reeds sinds 1996 mogelijk om smartshopproducten te kopen. Dit bedrijf heeft ook een smartshop welke is gelegen aan het Singel.

smartshops in Amsterdam

Adres: Spuistraat 249

Magic Mushrooms Shop Amsterdam

De Magic Mushrooms Shop Amsterdam ligt aan de Zamenhofstraat in Amsterdam. Je kan hier allerlei verschillende natuurlijke producten kopen. Deze passen echt bij een smartshop.

Adres: Zamenhofstraat

Tatanka

Deze smartshop ligt in de gezellige Halvemaansteeg. Dit is een zijstraat van het Rembrandtplein in Amsterdam.

Adres: Halvemaansteeg 12

Mario Smartshop

Mario Smartshop is gelegen aan de Staalstraat in het centrum van Amsterdam.

Adres: Staalstraat 5