Volg de laatste ontwikkeling van Sinterklaas in Amsterdam 2018

Volg de laatste ontwikkeling van Sinterklaas in Amsterdam 2018

Volg de laatste ontwikkeling van Sinterklaas in Amsterdam 2018

Blijf op de hoogte van Sinterklaas in Amsterdam en omstreken en volg ons speciale blog laatste nieuws: Sinterklaas in Amsterdam 2018.

De laatste ontwikkelingen van Sinterklaas in Amsterdam en omstreken

Via het blog brengen wij u op de hoogste van de laatste ontwikkelingen van Sinterklaas in de hoofdstad maar ook daarbuiten. Zo zullen wij in Zaanstad aanwezig zijn bij de intocht van de goedheiligman. Er is een hoop over gezegd, gesproken en uitgezonden. Wij zijn dan ook zeer benieuwd hoe de intocht van het kinderfestijn gaat verlopen.

Sint en de Pieten in Amsterdam

Ook zijn we aanwezig bij de intocht van de sint en zijn pieten in Amsterdam. Alles wijst er naar uit dat het weer een mooie happening gaat worden. Sint en de Pieten zullen via de Amstel haar intrede doen in de grachten van Amsterdam. Daar worden langs de kant weer een hoop kleine kinderen verwacht die samen met hun ouders de sint gaan verwelkomen.

Scheepvaartmuseum is eerste eindbestemming

Het scheepvaartmuseum is de eerste eindbestemming voor de goedheiligman en zijn kornuiten. Als ze daar zijn aangekomen gaat het feest verder in de binnenstad van Amsterdam. Er staan in de stad een hoop activiteiten op het prorgamma om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

vrijetijdamsterdam.nl