Volop oranjefeesten op het Westergasterrein

Volop oranjefeesten op het Westergasterrein
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Volop Oranjefeesten op het Westergasterrein

Op het Westergasterrein doen ze volop mee aan de oranjefeesten. In de nacht van 26 op 27 april kan er keihard gefeest worden bij Pacific Parc en de WesterUnie en natuurlijk doen ze mee aan de grote oranjevreugde die er in Amsterdam op Koningsdag zal plaatsvinden.

WesterUnie host voor het derde jaar op rij het Koningspracht Nachtfestival: 4 area’s met je favoriete feestjes uit Amsterdam, veel verschillende acts, kilo’s confetti en heel veel gezelligheid, terwijl je bij Pacific Parc los kunt gaan op de muziek van Hausmagger en 50’s rock van DJ Daan Modern.

Vanaf zes tot acht uur mogen Amsterdammers op de vrijmarkt staan

De eerste activiteit tijdens Koningsdag is de vrijmarkt. Vanaf zes uur tot acht uur mogen Amsterdammers met hun spullen op de vrijmarkt staan. Het Westerpark is dit jaar voor het eerst aangewezen als kindervrijmarktgebied. Dit betekent dat kids de ruimte krijgen om hun spulletjes te verkopen of hun talenten te laten zien. In het Westerpark kan dit rondom het Marktplein. Ben je op het Marktplein? Dan kan je ook even langs Conscious Hotel Westerpark voor een huisgemaakte carrot cake met oranje icing.

Muziek, dans, acrobaten en goochelaars

Troonopvolgers geeft kinderen van 7 tot 18 jaar de kans om hun talent aan een groot publiek te laten zien. Van 12.00 uur tot 20.00 uur zijn er verschillende optredens, van muziek en dans tot acrobaten en goochelaars. Er zijn 3 podia in de Pazzanistraat en er kan gedanst worden op het Klönneplein bij het Westergasterras.

Feestjes bij de Westerunie, Pacific Parc en minifestival Mossel & Gin

Bij de Westerunie kun je terecht voor het feestje Cartel Kingsday. Daarnaast is er op het Westergasterrein een gratis minifestival van Mossel & Gin en kun je voor leuke Koningsdagactiviteiten terecht in het Pacific Parc. De North Sea Jazz Club en Pacific Parc doen ook mee. Bij het Conscious Hotel Westerpark kun je terecht voor drankje aan de bar of op het terras en vanaf 19.00 uur staat er een DJ plaatjes te draaien. Voor de mensen die ’s avonds nog niet genoeg gehad hebben en tot in de laatste uurtjes door willen gaan is er CLiCK in de WesterUnie.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd bericht:

Stutterheim reageert op boze brief