VENGABOYS LIVE VANUIT THE O2 ARENA IN LONDEN
Foto: Jan Vis

VENGABOYS LIVE VANUIT THE O2 ARENA IN LONDEN

Vrijdag 24 november streamen de Vengaboys hun show in The 02 Arena in Londen live op YouTube en Facebook. De Vengaboys zetten deze maand 21 arena’s in Groot-Brittannië en Ierland op zijn kop. Samen met de in de UK zeer populaire act Steps verzorgen zij de Party On The Dancefloor Tour. Komende vrijdag doet de Vengabus The O2 Arena in Londen aan. Zaterdag 25 november staat “Europe’s #1 Party Act” in de Wembley Arena. Wat het totale aantal bezoekers voor het Nederlandse viertal dat weekend brengt op 30 DUIZEND.

Om al hun internationale fans in de gelegenheid te stellen deze massale party mee te maken hebben the Vengaboys besloten het concert vanuit de O2 in Londen live te streamen.. De show start vrijdagavond om 20.40 uur Nederlandse tijd. Aanmelden kan via deze link: http://bit.ly/VengaboysLive.

Vengaboys tijdperk

Het Vengaboys tijdperk begon precies 20 jaar geleden. Wereldhits als ‘We Like To Party! (The Vengabus)’, ‘Boom, Boom, Boom, Boom!!!’, ‘We’re Going To Ibiza!’ en ‘Shalala Lala’ volgden elkaar in rap tempo op. In meer dan 25 landen stond de groep bovenaan in de hitlijsten met ontelbaar veel platina en gouden platen. Resulterend in de verkoop van meer dan 20 miljoen singles en 5 miljoen albums. De muziek van de Vengaboys is nog steeds populair. Met tot nu toe ruim 250 miljoen YouTube views en 24 miljoen Spotify luisteraars in 2017.

Brits fenomeen

Ook on stage zijn Captain Kim, Party Girl D-Nice, Sailor Robin en Cowboy Donny nog steeds in high demand! Met hun #NonstopWorldTour verzorgt de band zo’n 150 shows per jaar wereldwijd. Over de tournee met Steps in de UK zegt D-Nice: “Het is een groot avontuur. In iedere stad zingt de hele arena luidkeels alle Venga songs mee. Steps is echt een Brits fenomeen en we zijn er trots op dat ze ons gevraagd hebben als special guests. Dus here is some D’Nice advice: Join The #PartyOnTheDanceFloor: http://bit.ly/VengaboysLive“

Links

vengaboys.com
instagram.com/vengaboys
youtube.com/vengaboys
facebook.com/vengaboys
twitter.com/vengaboys
open.spotify.com/user/vengaboysofficial

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd entertainment nieuws:

Artikel tour Jody Bernal met carnaval