Menno de Boer benoemd als Radio Director van Radio 538
Photocredits: Twitter foto Menno de Boer

Menno de Boer benoemd als Radio Director van Radio 538

Menno de Boer (39) is door de directie van Talpa Radio benoemd als Radio Director van Radio 538. Dat heeft de radiozender donderdag 11 januari 2018 bekend gemaakt. De Boer zal vanaf heden samen met Uunco Cerfontaine en Roland Snoeijer het programma management vormen van de radiostations van Talpa Radio. Deze wijziging vindt plaats vanwege het eerder gecommuniceerde vertrek van Dave Minneboo.

Algemeen Directeur Menno Koningsberger over de benoeming van Menno de Boer: ‘Ik ben zeer verheugd dat we eigen talent door kunnen laten groeien in onze Talpa Radio-organisatie. Menno is een radiodier pur sang en heeft het 538 DNA in al zijn vezels. Bovendien heeft hij goede ideeën over waar het station voor staat en heen moet. Menno is klaar voor deze stap!’

Menno de Boer

Menno de Boer startte zijn radiocarrière al op jonge leeftijd bij de lokale omroep. Na zijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam ging hij in 2003 aan de slag als dj bij Radio 538. In 2006 maakte Menno de overstap naar SLAM!FM waar hij diverse radioprogramma’s presenteerde in combinatie met werkzaamheden als Music & Program Director. Sinds 2013 is Menno terug bij Radio 538, hij presenteert iedere werkdag tussen 10 en 12u zijn programma en is daarnaast Music Director & Assistent Programma Director.

Coen en Sander op De Vrienden van Amstel LIVE!

De radiozender had er zin in woensdag want er werd ook bekend gemaakt dat Coen en Sander de 538-studio verruilen voor de backstage bar van De Vrienden van Amstel LIVE!. Vanaf 18 januari tot en met 1 februari maakt het duo de middagshow live vanuit de Vrienden van Amstel Backstage Bar in Ahoy, dé plek waar alle artiesten voor en na de show een biertje komen drinken. De 538-dj’s presenteren ook de uitzending van de 20e editie van De Vrienden van Amstel LIVE! bij RTL 4 en RTL 5 op donderdag 1 februari.

Radio 538

Verschillende artiesten komen voor bijzondere liveoptredens en interviews langs in de studio op locatie. De artiesten spelen niet hun eigen nummers, maar liedjes van de andere Vrienden van Amstel zangers. Iedere uitzending spelen Coen en Sander een pub quiz met artiesten, de prijs is een biertje. Een lege bar is geen gezellige bar en dus zijn luisteraars dit jaar ook van harte welkom in de bar. Coen en Sander op De Vrienden van Amstel LIVE! is te horen op 18, 22, 24, 25, 29 en 31 januari en 1 februari tussen 16:00 en 19:00 uur op Radio 538.

vrijetijdamsterdam.nl