Lil Kleine leidt wereldrecordpoging selfies maken tijdens We Are The Future

Lil Kleine leidt wereldrecordpoging selfies maken tijdens We Are The Future Rapper Lil Kleine gaat een wereldrecordpoging doen op under 18 festival We Are The Future, dat op vrijdag 13 juli plaatsvindt in de AFAS Live in Amsterdam. Samen met ruim 6000 jongeren probeert hij “het grootste aantal selfies op hetzelfde moment” te maken.

Lil Kleine leidt wereldrecordpoging selfies maken tijdens We Are The Future

Rapper Lil Kleine gaat een wereldrecordpoging doen op under 18 festival We Are The Future, dat op vrijdag 13 juli plaatsvindt in de AFAS Live in Amsterdam. Samen met ruim 6000 jongeren probeert hij “het grootste aantal selfies op hetzelfde moment” te maken.

6000 jongeren doen mee aan de actie

Tijdens de recordpoging in Amsterdam gaan 6000 jongeren, onder leiding van Lil Kleine, het grootste aantal selfies op hetzelfde moment ter wereld maken. Lil Kleine maakt hier op zijn beurt een selfie van; de grootste selfie ter wereld. Hiermee wordt het huidige wereldrecord verbroken. De grootste selfie ooit werd gemaakt tijdens evenement in St. Louis in de Verenigde Staten. Hier werd een selfie gemaakt van 4991 mensen die op hetzelfde moment ook een selfie maakten.

Mitchel Bovenlander van 4PM Entertainment

Mitchel Bovenlander van 4PM Entertainment: “We Are The Future festival is ontstaan vanuit de gedachte dat jongeren pas na hun achttiende echt in aanraking kunnen komen met de grote artiesten uit het uitgaansleven. Wij willen hen voor die tijd al kennis laten maken met het uitgaansleven en alles wat daarbij hoort, maar dan op een verantwoorde manier. Dus zonder alcohol, tabak en drugs. Met een grootse selfie challenge willen we jongeren iets meegeven wat ze alleen op een groot festival kunnen meemaken.”

De line up bestaat uit nationale en internationale artiesten

Bij deze zesde editie van het grootste jongerenevenement van Nederland bestaat de lineup traditiegewijs uit zowel nationale als internationale artiesten. Zo zijn onder andere Lucas & Steve, Wildstylez, Curbi, Jonna Fraser en Bizzey aanwezig. Naast optredens op de mainstage kunnen de bezoekers in de speciaal ingerichte meet & greet area met hun idolen op de foto. Jongeren tussen de 12 en 17 jaar zullen tijdens het festival kennismaken het (toekomstige) uitgaansleven en alles wat daarbij komt kijken.

We Are The Future is een initiatief van 4PM Entertainment en E&A Events. Al meer dan elf jaar is 4PM Entertainment marktleider in jongerenevents (onder meer de bekende FRIS Feesten) en organiseert jaarlijks meer dan honderd evenementen voor meer dan 500.000 bezoekers.

Voor meer informatie en tickets http://www.wearethefuturefestival.com/

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Odesza op 23 januari naar AFAS live