Final Show Lil’ Kleine Alleen Tour exclusief bij Pathé
Lil’ Kleine in Carré. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Final Show Lil’ Kleine Alleen Tour exclusief bij Pathé

Vrijdag 18 mei, 19.30 uur en zondag 20 mei, 14.00 uur draait The Final Show van de Alleen Tour exclusief in 24 bioscopen van Pathé en twee van Foroxity. Behalve het concert dat Lil’ Kleine op 18 maart gaf in AFAS Live, zijn in de hip-hop-film unieke, nooit eerder vertoonde backstage beelden te zien.

Nadat Lil’ Kleine in augustus 2017 zijn Alleen Tour aankondigde, waren de kaarten voor de première in Koninklijk Theater Carré, in zijn geboortestad Amsterdam, binnen een halfuur uitverkocht. Ook de tickets voor de tien andere concerten en drie Final Shows waren in een mum van tijd uitverkocht. Maar wie deze optredens toen moest missen, krijgt op 18 en 20 mei een nieuwe kans. Dan draait exclusief in 24 bioscopen van Pathé en twee van Foroxity de registratie van de Final Show die Lil’ Kleine op 18 maart gaf in een uitverkocht AFAS Live voor een dolenthousiast publiek. Ook James Watss, die het voorprogramma van de Tour verzorgde, en Memru, verantwoordelijk voor al het gitaarwerk van Lil’ Kleine, komen aan bod.

Ervaar de show en bekijk unieke, nooit eerder vertoonde backstage beelden. In de Amsterdamse concertzaal rapte Lil’ Kleine nummers van zijn tweede soloalbum Alleen en een selectie van zijn grootste hits, onder meer Drank & drugs, Krantenwijk, 1,2,3, Patsergedrag, 4x duurder, de André Hazes-cover Zij gelooft in mij en natuurlijk de titelsong Alleen. Niet te missen voor wie destijds geen kaartje wist te scoren en voor alle fans die er wel bij waren en nog eens willen genieten van de energieke hip-hip-show.

De bioscopen: Pathé Arena en De Munt (Amsterdam), Pathé De Kuip en Schouwburgplein (Rotterdam), Pathé Spuimarkt en Scheveningen (Den Haag), Pathé Amersfoort, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Delft, Pathé CineMec Ede, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Cinema Hengelo, Tivoli Leeuwarden, Pathé Maastricht, Pathé CineMec Nijmegen, Foroxity Roermond en Sittard, Pathé Tilburg, Pathé CineMec Utrecht, Pathé Rembrandt Utrecht, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle

Over Pathé

Met 28 bioscopen, 1.800 medewerkers en bijna zestien miljoen bezoekers per jaar is Pathé de marktleider in Nederland. De missie van Pathé is de ultieme filmbeleving creëren met voortdurende vernieuwingen zoals IMAX, 4DX en Dolby Cinema. Inhoudelijk is het aanbod divers. Iedere filmliefhebber wordt bediend en verrast met bekende en minder bekende filmtitels van blockbusters tot arthouse, maar ook met specials en evenementen zoals Ladies Night, topseries, live sportwedstrijden, het Bolshoi Ballet en de New York Metropolitan Opera. Ook aan de jongste bezoekers wordt gedacht met voor peuters kortere films in een minder donkere zaal.

Tickets (12,50 euro) zijn nu te koop via www.pathe.nl/lilkleine en aan de kassa’s van de bioscopen.

vrijetijdamsterdam.nl