Weekend in Amsterdam: Wat te doen? 21 juni t/m 23 juni

Weten wat er te doen is tijdens het weekend in Amsterdam? Lees dan vooral dit artikel met tips van Vrije Tijd Amsterdam. Dit weekendblog gaat over het weekend van 21 tot en met 23 juni.

Tips van Vrije Tijd Amsterdam

Festival: Keti Koti Westerpark

Keti Koti Westerpark viert de afschaffing van de slavernij een maand lang met diverse activiteiten.

Meer informatie

Markt: Pure Markt Amsterdamse Bos

Vlak bij de ingang van het Amsterdamse Bos aan de Amstelveenseweg vindt dit jaar 5 keer een Pure Markt plaats.

Meer informatie

Theater: Mensen Kinderen Voorstelling

Op 20 tm 21 juni is de voorstelling ‘Mensen Kinderen’ te zien in het Badhuistheater. Een afstudeer-productie van Wini Wildervanck.

Meer informatie

Comedy: House of LGBT Comedy Night

Dé open mic comedy avond waar LHBTQIA+ comedians de spotlights krijgen. De LHBTQIA+ gemeenschap deelt hun kijk op het leven, met humoristische reflecties en persoonlijke ervaringen.

Meer informatie

Dance: Thuishaven x Chris Stussy 10HRS

Op zaterdag 22 juni 2024 is het Chris Stussy wat de klok slaat bij Thuishaven in Amsterdam-West. Bovendien zijn er nog meer DJ’s te bewonderen.

Meer informatie

Kunst: WG Kunstroute BINNENsteBUITEN – Schaamte

Deze zomer is op het WG terrein in Amsterdam de kunstroute BINNENsteBUITEN thema Schaamte te zien. Ruim 50 gele vitrinekastjes met kunst over dit thema.

Meer informatie

Holland Festival

Het Holland Festival presenteert weer de hele maand juni mooie podiumkunsten, nationaal en internationaal. Dit toonaangevende internationale podiumkunstenfestival vindt elk jaar plaats in Amsterdam.

Meer informatie

Het Wallen Festival

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni komt het Wallen Festival we voor de tweede keer naar de Nieuwmarkt. Het festival biedt Amsterdammers de kans om de oude binnenstad opnieuw te ontdekken met activiteiten zoals een harpconcert bij Casa Rosso, ontmoetingen met bewoners, en live muziek bij ‘Skek.

Meer informatie

Exposities in Amsterdam

Ben je een liefhebber van exposities in Amsterdam? Ga je graag naar een Amsterdamse tentoonstelling? Neem dan eens een kijkje op onze overzichtspagina met exposities in Amsterdam.

Toekomstige evenementen

Wil je weten welke leuke evenementen er in de toekomst plaatsvinden? Bezoek dan onze kalenderpagina met evenementen in Amsterdam. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam