Varen in en rondom Amsterdam

Varen in en rondom Amsterdam
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Varen in en rondom Amsterdam

Willen jij en je vrienden lekker gaan varen in Amsterdam? In dit blog volgen leuke tips en wetenswaardigheden met betrekking tot varen in en rondom Amsterdam.

Amsterdam is druk. Niet alleen op de straten, maar ook op het water. Vandaar dat de Gemeente Amsterdam zich noodzakelijk vond enkele maatregelen te treffen. Zo mogen er al een tijdje niet meer dan 12 passagiers op een boot door de Amsterdamse grachten varen. De maatregel is voornamelijk bedoeld om illegale passagiersvaart tegen te gaan.

Want, dat is een doorn in het oog van de hoofdstad. Bij meer dan twaalf mensen volgt er een boete. Verder mag de schipper nooit dranken met alcohol drinken. Als bij de schipper een promillage van 0,5 wordt geconstateerd volgt er een boete die minimaal 350 euro kost.

Ouderkerksloepverhuur.nl

Zin om lekker te varen in Amsterdam of in de omgeving van de stad? We hebben een leuke tip voor je! Voor een ontspannen dagje op het water in een mooie omgeving, adviseren we je eens een kijkje te nemen op de website Ouderkerksloepverhuur.nl.

Via dit bedrijf laten jij en je vrienden je in een luxe en comfortabele sloep rondvaren in de buurt van Ouderkerk aan de Amstel en/of Amsterdam. Je kunt er voor kiezen om zelf de hapjes en drankjes te verzorgen. Maar, voor het ultieme ontspanningsgevoel kun je ook gebruik maken van de cateringservice.

Varen in en rondom Amsterdam
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Talloze mogelijkheden qua boottochtjes

Bij Ouderkerksloepverhuur.nl zijn er talloze mogelijkheden voor mooie tochtjes, van indrukwekkende natuurgebieden tot de authentieke Amsterdamse architectuur. Na het varen kun je ook nog lekker dineren bij een goed restaurant in Ouderkerk aan de Amstel. Het pittoreske dorpje staat er al jarenlang bekend om lekkere restaurants te herbergen.

Varen in en rondom Amsterdam
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Smidtje Luxury Cruises

Smidtje biedt booliefhebbers een uitgebreide keuze uit vloten met verschillende type boten. Alle schepen varen elektrisch en daarmee duurzaam door de Amsterdamse grachten. Neem gerust eens een kijkje op de website van Smidtje.

Varen in en rondom Amsterdam
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Ik wens je veel vaarplezier toe.

Namens Vrije Tijd Amsterdam,

Varen in en rondom Amsterdam
Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Je kunt natuurlijk ook gezellig gaan winkelen in de stad, of lol hebben bij een van de Vrijetijdsparels in Amsterdam. Of wat dacht je van een bezoekje aan een van de Leuke parken in Amsterdam!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here