Gentlemen's clubs in Amsterdam
Park 118. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Zoek je Gentlemen’s clubs in Amsterdam? Aardig wat mensen zijn na het uitgaan weleens een gentleman club ingegaan. Bezoekjes aan Gentlemen’s Clubs zorgen vaak voor mooie verhalen. Het bezoeken van een stripclub is niet iets om je voor te schamen. Zie het als een leuk avondje vermaak, net als dat je met vrienden de kroeg in duikt. Een gentlemen club heeft in de regel net iets meer te bieden als een standaard stripclub. Zie het als een stukje mannenvertier in combinatie met vrouwenplezier. In de hoofdstad heb je vele clubs waar je je in de nachtelijke uurtjes enorm kunt vermaken. Sommige mensen zijn specifiek op zoek naar een gentlemen’s club in Amsterdam. Speciaal voor deze mensen hebben we een overzicht gemaakt met Gentlemen’s clubs in Amsterdam.

Centrum, oost, zuid, west, noord

Centrum

La Vie en Proost

Op de Wallen tref je de bekende La Vie en Proost stripbar. Gasten zijn welkom hier de avond te spenderen in gezelschap van mooie meiden. Iedere tien minuten is het tijd voor volledig naakte live podium optredens. Volgens de medewerkers drinken de danseressen graag een glaasje bubbels of iets anders met je. Jullie kunnen elkaar dan beter leren kennen. Je drankje of fles champagne worden geserveerd door sexy topless bartenders, die altijd in zijn voor een praatje en een lach. Deze locatie ligt in de Warmoesstraat in de levendige buurt De Wallen. Hier zijn nog veel meer spannende dingen te beleven.

Adres: Warmoesstraat 113

Prive42

Weleens een bezoekje gebracht aan Privé42. Deze locatie omschrijft zichzelf als een gezellig en knus bordeel. Iedereen is welkom om gezellig en vrijblijvend langs te komen. Je kan onder het genot van een drankje rustig kennismaken met deze locatie. De dames hebben spannende fantasieën, waar ze je graag mee laten kennis maken. Zij vinden het heerlijk om de bezoekers op allerlei ontspannen manieren te plezieren. Je kan bellen voor een afspraak of direct langskomen.

Adres: Haarlemmermeerstraat 42

Oost

Club LV Sex Club Amsterdam

Ben je op zoek naar elegante en sexy dames voor een geweldige avond? Bij Club LV Sex Club Amsterdam hebben ze verschillende modellen. Ben je liever dominant of gehoorzaam? Het maakt voor deze dames niet uit. Zij stellen al je wensen te vervullen. De meiden variëren zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. De club is gehuisvest aan de Middenweg in Amsterdam Oost.

Adres: Middenweg 144

Salon Privé

Het huis Salon Privé is exclusief opgericht voor mannen! Deze salon is al jarenlang gevestigd aan de Middenweg in Amsterdam Oost. In de startfase van het bedrijf werkten de eigenaren aan een discrete en exclusieve Privé locatie. Er wordt aangegeven dat vrouwen hier met plezier werken. Mannen vinden het heerlijk om de hectiek van de binnenstad even achter zich te laten. Salon Privé omschrijft zichzelf als een privéhuis, niet als een seksclub. Er is geen bar en er worden geen alcohol en versnapering geserveerd.

Adres: Middenweg 89-1

Zuid

Sexclub Vienna

Bij Sexclub Vienna assisteren ze je graag in je zoektocht naar erotische ontspanning. Vienna is een discreet en luxueus privéhuis. Heb je nog nooit erotiek kunnen ervaren? Ben je iemand met ervaring in seksclubs? Iedereen is hier van harte welkom. Deze gelegenheid is al 30 jaar actief als meest verzorgde en exclusieve seksclub in Amsterdam. De Rijnstraat is een straat gelegen in de Rivierenbuurt. Deze buurt maakt onderdeel uit van Amsterdam Zuid.

Adres: Rijnstraat 224

Park 118

Bij Park 118 kan je energie en ontspanning opdoen in het bijzijn van een of meerdere sexy vrouwen. Deze locatie wordt door menigeen gezien als een ondeugend adres. Zeven dagen zijn hier verschillende sexy dames aanwezig in de leeftijd van 21 tot 40. De vrouwen hebben verschillende nationaliteiten. Daarnaast hebben ze ook hun eigen specialiteiten. Je kan tijd met de dames doorbreken in luxe kamers met jacuzzi of douchecabine. Deze straat ligt naast het Sarphatipark in De Pijp. Dit is een gezellige buurt in de Amsterdamse Pijp.

Adres: Sarphatipark 118

BonTon Stripclub Amsterdam

Bij BonTon Stripclub kun je terecht voor lapdance en/ of striptease vertier. “Onze sexy dames brengen je altijd in de juiste stemming”, aldus de medewerkers van deze onderneming.

Adres: Stadhouderskade 64

West

Sexclub Golden Key

Sinds seksclub Golden Key in 1987 de deuren opende, is het een plek in Amsterdam waar mannen komen om nu te ontspannen. Je kan hier een drankje doen in gezelschap van meiden of samen een stapje verder gaan. De meeste meiden zijn hier tussen de 21 en 40 jaar. Er is volgens deze seksclub altijd wel iemand die bij je wensen past. Er wordt discreet omgesprongen met je voorkeuren. Ze garanderen je een avond om nooit te vergeten. De Overtoom is een straat in het stadsdeel West in Amsterdam. Deze straat is gelegen tussen de Stadhouderskade en de Amstelveenseweg.

Adres: Overtoom 294

Sameplace

Bij Sameplace kan iedereen van 18 jaar of ouder terecht voor een leuke avond. Het is goed om te weten dat je hier alleen met cash geld kan betalen. Soms worden er thema-avonden georganiseerd. Op deze speciale avonden geld soms een dresscode. Ook kan het voorkomen dat alleen specifieke doelgroepen worden toegelaten. Ze letten erop dat de verhouding tussen mannen en vrouwen in balans is.

Adres: Nassaukade 120

Noord

Club Paradise

Dit is een echte parenclub in Amsterdam. Club Paradise richt zich op personen die er een swingende en erotische avond van willen maken. De club stelt haar inrichting afgestemd te hebben op de wensen van de gasten. Er is een zwembad, sauna, Turks stoombad en darkrooms. Daarnaast vind je hier erotische kamers en een stijlvolle dansvloer. Aan de bar kan er van snacks en drankjes genoten worden.

Adres: Schaafstraat 26 A