VOLKSHOTEL BLIJFT OPEN TIJDENS DEZE TWEEDE LOCKDOWN
Restaurant Canvas.

Inchecken, een drankje pakken en ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Voor de komende periode heeft Volkshotel verschillende ruimtes getransformeerd, om tijdens de tweede lockdown toch even eruit te kunnen. Met een rooftop spa, een kelder bioscoop, resident dj’s, co-working space en grote woonkamer die gratis te gebruiken is, hoef je nergens anders heen. Volkshotel biedt vijf arrangementen aan, welke geldig zijn tot 31 december. Zie de update onder het artikel (n.a.v. nieuwe Coronamaatregelen)!

VOLKSHOTEL BLIJFT OPEN TIJDENS DEZE TWEEDE LOCKDOWN
De receptie van het Volkshotel.
VOLKSHOTEL BLIJFT OPEN TIJDENS DEZE TWEEDE LOCKDOWN
De Badplaats

Volkshotel transformeert sound bar Doka om tot kelder bioscoop voor hotelgasten. Een van de zalen van het hotel is omgetovert tot de grootste huiskamer van Amsterdam en chef-kok Henk-Jan heeft het menu van het restaurant aangepast. De resident dj’s zijn vier van de zeven dagen aanwezig om zowel in Doka als Canvas de gasten muzikaal te begeleiden. Dit alles voor een prettig verblijf. Alles onder één dak.

VOLKSHOTEL BLIJFT OPEN TIJDENS DEZE TWEEDE LOCKDOWN
Volkshotel transformeert sound bar Doka om tot kelder bios

In deze tijd kijken naar wat wel kan, om er even tussenuit te gaan. Het vakantie advies is; blijf zoveel mogelijk op dezelfde plek. Het Volkshotel zorgt dat als je een hotel boekt, je voor een nacht of weekend niet het pand hoeft te verlaten. De nieuwe maatregelen vragen om een andere aanpak voor de horeca. Mensen kunnen niet meer uit eten of een drankje doen. Hotels kunnen hun hotelgasten nog blijven voorzien in een hapje en drankje. Dus waarom zorg je er dan niet meteen voor dat deze ervaring er eentje wordt om niet snel te vergeten.

Een biertje na 20:00 uur ‘s avonds kan dus gewoon wanneer je een hotelkamer boekt. De horeca-outlets in het Volkshotel blijven open voor hotelgasten. De lobbybar Werkplaats is open voor take-away en de vintage hotel lobby store Goldie Pawn is ook nog steeds te bezoeken.

Benieuwd naar alles wat het hotel te bieden heeft in deze tijd? Klik hier voor alle arrangementen.

Update n.a.v. nieuwe Coronamaatregelen:

Er zijn wat veranderingen voor ons geweest met de laatste COVID-19 ontwikkelingen, maar gelukkig is er nog genoeg te doen onder ons dak. (volgens de gestelde richtlijnen) Vandaar dat ik even een update stuur.

Restaurant Canvas blijft zoals gebruikelijk open voor hotelgasten met de laatste alcoholronde om 19.45 uur. We hebben op zaterdag en zondag een speciale boozy brunch toegevoegd.

In onze soundbar Doka in de kelder gaan we elke dag van de week door met de filmvertoningen (vanaf 20.30 uur). Elke vrijdag draait een van onze resident DJ’s daarna deuntjes. Op zaterdag kunt je van 16.00 – 20.00 uur genieten van een matinee met een gerenomeerde naam uit de Amsterdamse dj scene. Dit weekend trappen we af met Max Abysmal. Deze Dekmantel / Lowlands / Boiler Room favoriet neemt de spaceship-booth over. Van wavy ambient en andere trippy sounds tot stoffige funk uit de jaren 80, vroege techno, jungle & lofi-electro: voor Max kan praktisch alles.

Als je zin hebt om in je hotelkamer te blijven, hoef je zich geen zorgen te maken. We bieden verschillende drank arrangementen aan voor consumptie op uw kamer. Deze kun je tot 19.00 uur bestellen en voor 20.00 uur ophalen bij onze receptie.

Bekijk het aanbod op onze website: https://www.volkshotel.nl/en/packages

Oh en psst…. voor december hebben we hele leuke verrassingen in petto..

VTA Uitgaan

vrijetijdamsterdam.nl