Zoek jij een restaurant in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een restaurant in Amsterdam? In dit blog tref je binnenkort alle restaurants die er in Amsterdam zijn.

Amsterdam-Centrum

5&33

Het restaurant 5&33 is een locatie in de stad waar je niet alleen uit eten kunt gaan. Je kunt er bijvoorbeeld ook een evenement organiseren of lekker dansen op de klanken van een dj. Op het moment van schrijven zijn er thema avonden waar je aan kunt deelnemen. Zo is er Ladies Night, Truffle Tuesday en Dance of the Brush.

Adres: Martelaarsgracht 5, 1012 TN Amsterdam

Amsterdam Zuid

Groot Melkhuis – restaurant in Vondelpark

Groot Melkhuis is een restaurant in het Vondelpark. Maar, naast eten en drinken zijn er nog veel meer dingen te beleven. Zo is er onder andere een speeltuin voor kleine kinderen.

Adres: Vondelpark 2, 1071 AA Amsterdam

Amsterdam Zuidoost

Absolute Taste

Absolute Taste is een restaurant / ontmoetingsplek in Atlas Arena voor diner, lunch, zaken, borrel of aftrap van een avondje concert of voetbal.

Adres: Hoogoorddreef 7A, 1101 BA Amsterdam

Grand Café 3&20

Grand Café 3&20 is een restaurant in Amsterdam Zuidoost. Deze horecalagelegennheid zit ‘verborgen’ in de Villa ArenA. Laatst genoemde bevindt zich op de drukke ArenA Boulevard,
waar je onder meer ook de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome en AFAS Live kunt bezoeken.

Adres: ArenA Boulevard 242, 1101 DJ Nederland

Grolsch Boulevard Fourteen – Eetcafé in Amsterdam

Grolsch Boulevard Fourteen is een eetcafé / restaurant in Amsterdam Zuidoost. Dit restaurant laat op haar eigen website weten een eenvoudige kaart te hebben. Deze horecagelegenheid ligt te midden van Bioscoop Pathé, Amsterdam ArenA, AFAS Live en Ziggo Dome.

Adres: ArenA Boulevard 598, 1101 DS Amsterdam

Amsterdam West

Hotel Buiten – Bar Restaurant in Amsterdam

Het Hotel Buiten is een bar en restaurant in Amstrdam. Deze horecazaak is van dinsdag tot en met zondag geopend. Je kunt er terecht voor lunch, borrel en diner.

Adres: Th J Lammerslaan 3, 1064 DH Amsterdam

Amsterdam Oost

L’Osteria – Italiaans restaurant in Amsterdam

L’Osteria is een Italiaans restaurant in Amsterdam. Deze eetgelegenheid is gelegen aan de Korte Ouderkerkerdijk in de hoofdstad.

Adres: Korte Ouderkerkerdijk 16, 1096 AC Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl