Op welk groot scherm in Amsterdam kijk jij Chelsea - Ajax?
Waar schreeuw jij Ziyech naar de overwinning? Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Op zoek naar een groot scherm in Amsterdam voor de wedstrijd van Getafe tegen Ajax? Dat kunnen we ons goed voorstellen. De godenzonen gaan donderdag alles geven zodat Getafe met de staart tussen de benen de eigen grasmat moet verlaten. Speciaal voor de Ajax-diehards en gezelligheidsdieren hebben we een leuk lijstje samengesteld met leuke plekken om naar de wedstrijd te kijken.

Boom Chicago

Boom Chicago maakt van Ajax kijken een ware belevenis. Allereerst wordt in het Amsterdamse theater aan de Rozengracht de wedstrijd uitgezonden op hele grote schermen. De deuren zullen om 18:00 uur openen. De toegang is gratis en drankjes worden verkocht tegen de reguliere prijzen. Je kunt online voor € 5,- je eigen tafel reserveren. Daarnaast zijn er voldoende staanplaatsen en zelfs gratis zitplekken op het balkon. Overal heb je goed zicht, je kijkt op een bijzondere wijze naar de wedstrijd en er heerst een sfeervolle ambiance in de Boom Chicago.

Maar, rondom de kraker van Ajax uit tegen Getafe zijn er nog meer belevenissen. Na afloop neemt Ajax Podcast International een aflevering op met prominente gasten. Boom Chicago’s Lizz Kemery schuift ook aan en het event wordt gehost door Boom Chicago’s mede oprichter Andrew Moskos.

Meer info -> https://www.facebook.com/events/1231705190371928/

Bar Restaurant LELY!

Bar Restaurant LELY is een uniek restaurant dat is gelegen aan het Cornelis Lelyplein in Amsterdam Nieuw-West. In een knusse huiskamersfeer kun je samen met gezellige mensen naar de wedstrijd kijken.

Meer info -> https://www.facebook.com/BarRestaurantLELY/

Rolling Rock Kitchen

In ‘de Rock’ wordt het aanstaande donderdag super gezellig! Volgens het personeel van de Rolling Rock Kitchen gaat ‘ons aller Ajax’ donderdag weer schitteren in Europa. Speciaal voor deze wedstrijd gaat de Rock al om 17:00 uur open. Supporters (en vrienden) kunnen dan een zitplaats zoeken en een lekker drankje nuttigen! De befaamde Rock burger is voor € 10,- te verkrijgen en om het feest compleet te maken kun je je biertje upgraden naar een kopstoot voor maar € 2,- extra.

Meer info -> https://www.facebook.com/events/225966698439647/

Eetcafé de Avonden

In een echte originele en sfeervolle Amsterdamse ambiance kun je bij De Avonden zien hoe Ajax de Spanjaarden een kopje kleiner gaat maken. Het illustere Ajax-duo Kale & Kokkie zijn geregeld te gast in deze bruine kroeg / eetgelegenheid. En dat niet alleen, de Ajax volger van VTA, Ramon Ensing, zit steevast op z’n vaste stekkie naar de wedstrijd te kijken. Vraag hem gerust naar zijn mening want hij praat maar al te graag over zijn favoriete cluppie!

Meer info -> http://www.eetcafedeavonden.nl/

Skate café

Bij het Amsterdamse Skate café kunnen jij en je vrienden op groot scherm naar de wedstrijd kijken. Speciaal voor dit Europa League duel verkopen ze huisgemaakte vegetarische shoarma van spitskool en oesterzwam. We weten niet hoe het met jullie zit maar wij beginnen al te watertanden op de redactie. Het Skate café zit absoluut niet stil want vrijdag en zaterdag worden er ook nog eens leuke evenementen georganiseerd.

Meer info -> https://www.facebook.com/events/620629621837017/

Maar, waar jullie ook gaan kijken, we wensen iedereen heel veel plezier. Dat de Amsterdamse godenzonen maar mogen winnen!

Geschreven door:

 

Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

Oranje Leeuwinnen kijken op groot scherm in Amsterdam

Juventus Ajax kijken op groot scherm in Amsterdam

Ajax Juventus kijken op groot scherm in Amsterdam 

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm

24 x Real Madrid Ajax kijken op groot scherm