Juventus - Ajax kijken op groot scherm in Amsterdam
Riviera Amsterdam!

Juventus – Ajax kijken op groot scherm in Amsterdam

Wat maakte onze jongens er afgelopen woensdag weer een mooie wedstrijd van, zeg! En Ajax kan op basis van die wedstrijd echt wel met een goed gevoel naar Turijn afreizen. Het wordt zeker geen eitje, maar er liggen kansen! Een echte spannende wedstrijd om samen met je gabbers in de kroeg in Amsterdam op groot scherm te gaan kijken. Reken er maar op dat het los gaat in de Amsterdamse kroegen als Ajax wint van Juventus. Weet jij nog niet waar je dinsdag gaat kijken? Wij stelden weer een lijst samen met sfeervolle kroegen in Mokum!

Bar Bukowski

“Voor deze spannende wedstrijden trekt ook Bukowski zijn scherm naar beneden! Alle reden om het bij ons te kijken”, aldus het team van Bar Bukowski. Deze betrouwbare factor op het gebied van ‘horeca en gezelligheid’, kunnen wij met een gerust hart aanbevelen als ook jij Ajax naar de overwinning wil schreeuwen. Bar Bukowski uit Amsterdam-Oost ligt schuin tegenover het Oosterpark en het OLVG.

Adres: Oosterpark 10, 1092 AE Amsterdam

Juventus - Ajax kijken op groot scherm in Amsterdam

Q-Factory

Champions League op GROOT scherm: Juventus – AFC Ajax

Het gaat dinsdag los bij de Q-Factory! Dat kunnen we je garanderen want de vorige edities hebben dat bewezen. Met een groot scherm, samen met je vrienden/vriendinnen en andere rood/witte supporters juich je de godenzonen naar de halve finale in Amsterdam-Oost.

Adres: Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam

Rivièra Amsterdam

Hey, ouwe! Rivièra Amsterdam is een echte Ajax-kroeg in de Rijnstraat in de Rivierenbuurt. Tip: vooraf een bord spare-ribs bestellen! Een heerlijk bodem voordat je jezelf tegoed zal doen aan de alcoholische versnaperingen! 90 minuten lang, voor onze club uit Amsterdam…!

Adres: Rijnstraat 11, 1078 AE Amsterdam

Eetcafé de Avonden

Natuurlijk kun je bij eetcafé de Avonden naar Juventus tegen Ajax kijken op het grote scherm. De Avonden is tevens de vaste kroeg van onze Ajax-volger die zoals altijd vanaf zijn vaste plek aan de bar naar de verrichtingen van ons aller Ajax gaat kijken. Omringd door het gezellige barpersoneel en de veelal ras Amsterdamse bezoekers in de bruine kroeg zul je ongetwijfeld een memorabele avond beleven.

Adres: Middenweg 398, 1097 VA Amsterdam

Café Chris Scholten

Het rasechte Amsterdamse café Chris Scholten in de Pijp heeft weer een groot scherm hangen tijdens Juventus vs Ajax! Kijk samen met echte Amsterdammers hoe Ajax de spaghetti vreters uit Turijn een pak slaag geeft!

Adres: Van Woustraat 104, 1073 LR Amsterdam

Café ’t Ceintuurtje

Hey vriend! Bij Café ’t Ceintuurtje aan de Ceintuurbaan in Amsterdam zit het dinsdag weer stampvol met echte Ajax supporters! Kijk in een gezellige sfeer hoe de Amsterdamse Godenzonen de strijd aan gaan met het Italiaanse Juventus! Wij zijn Ajax wij zijn de beste!

Adres: Ceintuurbaan 226 hs, 1072 GE Amsterdam

Café Gijs de Rooy

“Een echte toffe buurtkroeg. Ze hebben Ajax op groot scherm, serveren lekkere hapjes die constant rondgaan en het is altijd erg druk met voetbal. Je hebt er veel lekkere diverse bieren. Er staat een biljart en niet te vergeten….. Ze hebben op woensdag heerlijke stamppot”, aldus een vaste bezoeker. En we horen het van meerdere kanten moeten we zeggen, de kroeg van Gijs de Rooy moet je als Amsterdammer eens geweest zijn! Ideaal dus om dinsdag naar Juventus tegen Ajax te kijken.

Adres: Javastraat 1, 1094 GX Amsterdam

Café Biljart Hans

We werden door enkele stamgasten eens getipt om naar Ajax te gaan kijken in café Hans en we moeten bekennen dat het beregezellig was! Op een zondagmiddag namen we met een groep vrienden plaats aan een ronde tafel volgebouwd met glazenbier! Ajax won die middag met drie goals verschil en alhoewel ons voornemen was om kwart over vier (direct na de wedstrijd) de kroeg te verlaten rolden we met drie punten en gierend van het lachen pas om een uur of elf ’s avonds het café uit… En kun je nagaan hoe het er aan toe zal gaan tijdens wedstrijden in de Champions League….. Jawel in deze ouderwetse en typische Amsterdamse kroeg beleef je dinsagavond gegarandeerd een leuke avond!

Adres: Amstelveenseweg 69, 1075 VV Amsterdam

Mel’s Cafe

Mel’s Cafe is een gezellige knusse bruine kroeg gelegen in het dorp Ouderkerk aan de Amstel. Ouderkerk ligt onder de rook van Amsterdam. Mel, de eigenaresse van deze kroeg zorgt dat je tijdens de wedstrijd niks tekort komt.

Adres: Sluisplein 5, Ouderkerk aan de Amstel

Café de Zeemeeuw

Dit is de club waar ik zo trots op ben, de club waar ik zoveel van hou…. Jaja, deze kroeg  op de Amsterdamse Zeedijk heeft er weer zin in! Erg leuk om in deze kroeg waar ook jij van harte welkom bent naar de wedstrijd van Ajax tegen Juve te kijken.

Adres: Zeedijk 102, 1012 BB Amsterdam Centrum, Amsterdam

Westerunie

Onze kroegtijger Barry heeft weer een nieuwe tip voor ons. Die moeten we dan maar weer serieus nemen. ‘Westerunie is fucking vet man. Leip om Ajax te kijken. Zeg dat ze hier moeten kijken”, aldus de kale ‘rood/witte’ kroegtijger.

Adres: Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam

Old Town Amsterdam

Wij zijn Ajax wij zijn de beste. En wie ben jij wel niet dan, ouwe! De Old Town Amsterdam is een kroeg op de wallen met een hoog Ajax gehalte. Vaak bezocht door echte Ajacieden dus een lekkere Europese voetbalsfeer is zeker aanwezig tijdens Ajax tegen Juve! En kijk uit als je straks al dansend op de ‘ouwezijds’ de overwinning staat te vieren. Er is onlangs een nieuw beleid opgesteld met regeltjes om de bijna niet te temmen mierenhoop aan toeristen tegen te gaan… Je kunt niet zeggen dat we niet gewaarschuwd hebben!

Adres: Oudezijds Voorburgwal 141, 1012 ES Amsterdam

Market 33

Er weleens aan gedacht om voetbal te kijken in de Zuidas? De Zuidas? Ja echt waar! Bij Market 33, een populaire ‘foodcourt’ kun je lekker eten en drankjes doen. Maar, ze hebben ook een mega groot scherm waar je naar het Europese treffen tussen Ajax en Juventus kunt kijken. Welteverstaan kun je woensdag terecht bij twee barren voor overwinningsdrankjes en kun je bij maar liefst 10 ‘foodcourts’ je maag verheerlijken zodat je goed gevuld de overwinning kunt gaan vieren!

Adres: Market 33, Claude Debussylaan 33, 1082 MC Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: 8 x Ajax wint van Juventus, omdat….