Wat kun je doen op Valentijnsdag?

Wat kun je doen op Valentijnsdag?
Photo: Phixaby.com

Wat kun je doen op Valentijnsdag?

Vandaag op 1 februari 2019 is het alweer aftellen geblazen voor alle tortelduifjes die Amsterdam rijk is. Vanaf deze dag is het nog 13 nachtjes slapen voordat de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven, gaande zal zijn. Voordat we het vergeten is Valentijnsdag natuurlijk niet alleen een dag voor stelletjes, maar ook zeker voor de vrijgezellen onder ons die op zoek zijn naar een leuke tegenspeler om romantische momenten mee te beleven!

Wat kun je doen op Valentijnsdag? We zien je al helemaal kijken met fronsende wenkbrauwen. Maar je bent echt niet de enige hoor. Helemaal met zekerheid kunnen we het niet zeggen maar de zelfverzekerde Valentijnsdag deelnemers zijn hoogstwaarschijnlijk in de minderheid.

Iedereen heeft die onzekere momenten wel gehad in zijn of haar leven. Thuis zittend op de bank in afwachting van die brief. Is daar na vijf uur wachten dan eindelijk het klepperende geluid van de brievenbus, snel je je naar de voordeur….. Shit! Weer geen kaart gehad.. Maak je niet druk, daar zijn we allemaal weleens tegenaan gelopen. Zorg eerst maar eens dat je van jezelf kunt houden dan komt die liefde vanzelf wel!

Voor de setjes die wel saampjes op pad gaan hebben we een leuke tip qua Valentijnsdag activiteit in Amsterdam. Overweeg een romantische vaartocht door de verlichte Amsterdamse grachten. Til je geliefde of je ‘lover in wording’ met stijl, passie en liefde de Love Boat in van Floating Amsterdam. De drankjes en de hapjes zitten bij de prijs inbegrepen.

Zijn jullie eenmaal lekker aan het varen dan is het tijd om samen lekker te genieten. Jullie worden heerlijk in de watten gelegd door een hostess. Qua versnaperingen zijn er romantische aardbeitjes, frambozen en een heerlijk chocoladefonteintje.

Tortelduifjes die een dergelijk romantisch uitje wel zien zitten kunnen het beste een kijkje nemen op de website van Floating Amsterdam!

vrijetijdamsterdam.nl