Zoek je naar coffeeshops in Amsterdam? In de hoofdstad zitten enorm veel coffeeshops. In dit lijstje vind je een aantal coffeeshops in Amsterdam. Om een coffeeshop in te mogen moet je wel 18 jaar of ouder zijn. Ben jij jonger dan 18 jaar, dan mag jij niet in een coffeeshop aanwezig zijn, ook niet als je niet gebruikt. De politie controleert hier regelmatig op. De politie kan een coffeeshop bezoeken, de deuren sluiten en iedereen om een legitimatie vragen. Ontbreekt er naar jouw inzicht een coffeeshop in het lijstje met coffeeshops in Amsterdam? Stuur dan een e-mail naar rik@vrijetijdamsterdam.nl.

Centrum

Bulldog, The

The Bulldog heeft maar liefst vijf coffeeshops in het centrum van Amsterdam. Het gaat om de volgende coffeeshops: The Bulldog Ex-Police Station, The Bulldog Mack, The Bulldog Palace, The Bulldog Rock Shop, Bulldog The Port en The Bulldog The First.

Green House Centrum

Deze Amsterdamse coffeeshop Green House Centrum is gelegen aan de Oudezijds Voorburgwal in de hoofdstad. De Green House heeft in totaal vier vestigingen in de stad. In het wallengebied tref je de Green House aan de Oudezijds Voorburgwal. Daarnaast heeft de Green House vestigingen in De Pijp, op het Waterlooplein (Green House Namaste) en in de Haarlemmerstraat (Green House United).

Hunter’s Coffee Shop

Hunter’s Coffeeshop heeft in de stad drie vestigingen. Deze zitten in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Centrum en Amsterdam-West. Daarnaast heeft Hunter’s twee coffeeshops waarvan er één in Haarlem zit en één in Zandvoort.

Nieuw-West

Coffeeshop New Amsterdam is gelegen in Amsterdam Nieuw-West. Bij binnenkomst ruik je direct de vele geuren van over de hele wereld. Bij coffeeshop New Amsterdam ogen het interieur en de spullen als van de vorige eeuw.

Noord

Hunter’s Coffeeshop heeft in de stad drie vestigingen. Deze zitten in Amsterdam-Noord, Amsterdam-West en Amsterdam-Centrum.

’t Ooievaartje

Coffeeshop ’t Ooievaartje ligt aan de kleine zijstraat van de hoofdweg, tussen camping Vliegenbos en de terminal voor de gratis veerboot, naar de achterkant van het Centraal Station.

Oost

Coffeeshop The Stud

The Stud is een coffeeshop die is gelegen in de Molukkenstraat 581. Volgens de coffeeshop zelf is dit tevens een ontmoetingsplek met bekroonde producten, kleding en memorabilia, spelletjes, tijdschriften en computers.

West

Hunter’s Coffeeshop heeft in de stad drie vestigingen. Deze zitten in Amsterdam-West, Amsterdam-Centrum en Amsterdam-Noord.

Zuid

Green House De Pijp

In de Tolstraat in De Pijp is coffeeshop Green House De Pijp gelegen. De Green House heeft in totaal vier vestigingen in de stad.

Coffeeshop De Kade

Aan de stadionkade in Amsterdam zit al sinds jaar en dag coffeeshop De Kade.

Zuidoost

vrijetijdamsterdam.nl