Artiesten van wereldklasse in actie tijdens oudejaars editie Tomorrowland

Tomorrowland organiseert op 31 december Tomorrowland 31.12.2020, een magisch feest op Oudejaarsavond aan het einde van een uitzonderlijk jaar, aftellend naar het begin van 2021. Dit unieke digitale festival op de grootste avond van het jaar start om acht uur ’s avonds lokale tijd in alle 27 tijdzones in de wereld en geeft mensen wereldwijd, van Fiji tot Hawaï, van Tokio tot Santiago, de kans om dit jaar met een knal af te sluiten.

Tomorrowland 31.12.2020 brengt meer dan 25 van ’s werelds beste artiesten samen die zullen optreden op 4 betoverende digitale podia in de gloednieuwe digitale entertainment locatie NAOZ. De ticketverkoop start op dinsdag 17 november om 17:00 uur via tomorrowland.com.

Nu Oudejaarsavond 2020 anders zal zijn dan ooit tevoren, wil Tomorrowland de People of Tomorrow over de hele wereld een onvergetelijke avond bezorgen, allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis en toegankelijk op alle apparaten (PC, laptop, smartphone of tablet). Het digitale festival is een magisch feest aan het einde van een uitzonderlijk jaar, in navolging van Tomorrowland’s allereerste digitale festival Tomorrowland Around the World tijdens de zomer. Tomorrowland’s digitale oudejaarsfeest wordt een spectaculaire en meeslepende ervaring in de NAOZ, de gloednieuwe revolutionaire en future-proof digitale entertainmentwereld. Verwacht muziek, magie en vriendschap.

Het creatieve team en de 3D-artiesten achter Tomorrowland hebben een geheel nieuwe en oogverblindende entertainment locatie gecreëerd die bestaat uit 4 magische werelden, waarin enkele van de meest iconische thema’s van het festival zullen worden gebruikt.

Tomorrowland heeft een ongelofelijke line-up samengesteld van meer dan 25 artiesten van wereldklasse die één van de 4 betoverende digitale podia zullen betreden terwijl iedereen op 31 december aftelt naar 2021.

Armin van Buuren, Charlotte de Witte, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Duck Sauce, Joris Voorn, Kölsch, Lost Frequencies, Major Lazer, Martin Garrix, Meduza, Tchami en nog vele anderen zullen geweldige performances geven op het digitale oudejaarsfeest.

In navolging van het succes van Tomorrowland’s allereerste digitale festival, welke is vastgelegd in de behind-the-scenes documentaire Never stop the music – The Creation of Tomorrowland 2020 – gebruikt het festival opnieuw ’s werelds beste technologieën in 3D-design, videoproductie en special effects om een spectaculaire ervaring op de grootste avond van het jaar neer te zetten. De People of Tomorrow worden aangemoedigd om dit unieke evenement virtueel met vrienden en familie te beleven. Deze avond staat in het teken van het verenigen door de kracht van muziek op een verantwoorde en veilige manier.

Over NAOZ – the digital venue

NAOZ is een gloednieuwe digitale entertainment locatie die het hele jaar door geopend is. De revolutionaire en future-proof virtuele entertainmentwereld zal muzikanten, artiesten en gemeenschappen over de hele wereld samenbrengen en mensen een spectaculaire manier bieden om digitale concerten en performances te ervaren met ’s werelds beste technologieën in 3D-design, videoproductie en special effects.

VTA Uitgaan

vrijetijdamsterdam.nl