ADATP 2017: nog één keer los in het Amsterdamse Bos

ADATP 2017: nog één keer los in het Amsterdamse Bos
ADATP bestaat 10 jaar! Fotocredits: A Day at the Park

ADATP 2017: nog één keer los in het Amsterdamse Bos

‘A DAY AT THE PARK PRESENTEERT HET BESTE VAN 10 JAAR TIJDENS ‘FINAL EDITION’ IN HET AMSTERDAMSE BOS’

“A Day at the Park gaat nog één keer los in het Amsterdamse Bos,” dat is het motto waarmee de organisatie nog één keer met zijn allen de mouwen heeft opgestroopt om de laatste editie tot een weergaloos einde te brengen. Zaterdag 15 juli vindt deze 10e en tevens laatste editie plaats, met als thema ‘Het Beste van 10 jaar ADATP’. Het boutique-festival wilt daarbij de nadruk leggen op kwaliteit en creativiteit. “In de prachtig uitziende groene omgeving in het Amsterdamse Bos zullen bezoekers getrakteerd gaan worden op vette house, deephouse, techno en eclectic klanken en daarnaast wordt er tijdens de laatste editie extra aandacht besteed aan kleinkunst, zeer spectaculaire shows en lekker eten en drinken. Hoogtepunten van de afgelopen tien jaar zullen aaneengesloten de revue passeren, hoogtepunten die de afgelopen jaren een onuitwisbare indruk hebben gemaakt,” aldus de organisatoren van ADATP 2017.

Afscheid

“Na een decennium dansen in het park, zet de organisatie definitief de bloemen buiten. Omdat we het na 10 prachtige jaren tijd vinden om ruimte te creëren voor andere concepten en events; binnen maar vooral buiten de landsgrens” aldus Allan Hardenberg, CEO van ALDA, hoofdorganisator van ADATP en tevens een wereldwijde producent, conceptontwikkelaar en promoter van electronic music en DJ-concepten. Hardenberg vervolgt: “We hebben A Day at the Park uit zien groeien tot het grootste boutique-festival van Nederland, waar zo’n 150 verschillende dj’s en live acts gespeeld hebben. Daar kijken wij met enorm veel trots op terug! Tegelijkertijd is ALDA altijd in ontwikkeling op diverse fronten, dat houdt het leuk. Zo nu en dan de focus verleggen en ingrijpende beslissingen nemen hoort daarbij. Dit jubileumjaar voelt als een logisch moment om afscheid te nemen van A Day at the Park. Maar niet voordat we alles uit de kast hebben gehaald om er een fantastische, nostalgische laatste editie van te maken!”

Housequake

Tijdens de laatste ADATP zal er een speciale rol weggelegd zijn voor Housequake. Oftewel Roog en Erick Eerdhuizen, back2back in de dj-booth. Al sinds de start van A Day at the Park in 2008 zijn zij jaarlijks van de partij; een unicum. Speciaal voor de sloteditie heeft de organisatie de twee ervaringsdeskundigen gevraagd om mee te denken over de invulling van de main stage, waar ze zelf ook zullen schitteren.

ADATP 2017: nog één keer los in het Amsterdamse Bos
Housequake
Fotocredits: A Day at the Park

VERMAECK

Geen ADATP zonder bijzondere veld-acts, kleinkunst en verborgen juweeltjes. De Zweefmolen draait op volle toeren en Barry’s Minibar is terug, de kleinste bruine kroeg ter wereld! Er is een beestenbende aan levensgrote insecten, kangoeroes en giraffen. Ontspannen kan bij de Cinema Piccolo. Doeners kunnen met verfballonnen gooien bij Monkey Business, dansen in de Silent Disco of zingen in de Kar-a-oké-bus. Zelfs bij de wc hoeven bezoekers zich niet te vervelen. Kortom: vermaeck in alle soorten en maten.

Line-up:

Under the Radar line-up: Tensnake, Michel de Hey, Arjuna Schiks B2B Gabriel Ananda, Man With No Shadow, Luuk van Dijk

Dimitri & Friends line-up: Dimitri, Steve Rachmad, Deetron, Melon

Kris Kross Amsterdam x Desperados line-up: Kris Kross Amsterdam feat. Jebroer (Live), Coolio (Live), Brace (Live), Kevin-D, Ome Kev, Raywell, Rico South, Sanka Soundsystem, Sunny, Ron Simpson

Buddha to Buddha line-up: La Fuente, Victor Coral, Brian S, Donaes, Johnny Leoni, Vanillaz, Pep & Rash

Voor meer informatie over ADATP 2017 en over de kaartverkoop klik je hier.

vrijetijdamsterdam.nl