Real Madrid wint wel duel voor CL ontmoeting met Ajax
Sergio Ramos

In tegenstelling tot een uiterst tegenvallend Ajax kende Real Madrid wel een goede generale repetitie op de Champions Leaugue ontmoeting tussen beide teams in Amsterdam. De Madrilenen wonnen de ‘derby van Madrid’ tegen Atlético Madrid zaterdagmiddag met overtuigende cijfers, 1-3. De overwinning betekende voor ‘de withemden’ uit Madrid alweer de vijfde overwinning op rij. Het team dat getraind wordt door Santiago Solari staat in de competitie nu op de plek van de ranglijst. Om precies te zijn heeft Real vijf punten achterstand op aartsrivaal Barcelona.

Casemiro zorgde er na doorkoppen van Sergio Ramos met een omhaal voor dat er na vijftien minuten voetballen 0-1 op het scorebord kwam te staan. Tien minuten later zorgde Antoine Griezmann voor de gelijkmaker. Sergio Ramos maakte even later een buitenkansje zelfverzekerd af en zodoende stond Real weer op een 2-1 voorsprong.

Na een uur spelen bracht invaller Gareth Bale na een assist van Luka Modric voor de 1-3. De wedstrijd tussen Ajax en Real Madrid begint woensdag 13 februari 2019 om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena.