Zware Franse delegatie voor Frenkie de Jong in Amstel Hotel

Zware Franse delegatie voor Frenkie de Jong in Amstel Hotel Het lijkt nog maar een kwestie van tijd tot de deal tussen Paris Saint-Germain, Ajax en niet op de laatste plaats Frenkie de Jong, beklonken lijkt te zijn. Vrijdagavond vergaderde volgens de telegraaf een afvaardiging namens de Parijzenaars met het management van één van Ajax haar grootste talenten van de afgelopen tijd.
Foto: Orange Pictures

Zware Franse delegatie voor Frenkie de Jong in Amstel Hotel

Het lijkt nog maar een kwestie van tijd tot de deal tussen Paris Saint-Germain, Ajax en niet op de laatste plaats Frenkie de Jong, beklonken lijkt te zijn. Vrijdagavond vergaderde volgens de telegraaf een afvaardiging namens de Parijzenaars met het management van één van Ajax haar grootste talenten van de afgelopen tijd.

‘In het restaurant onderhandelde een delegatie van de Parijzenaars opnieuw urenlang met het management van De Jong, die zelf niet aanwezig was. Eerder sprak de international wel al met trainer Thomas Tuchel van PSG. De Nederlandse zaakwaarnemer van de Ajacied, Ali Dursun, zat een maand geleden nog alleen met de technisch directeuren Maxwell, de ex-Ajacied, en de Portugees Antero Henrique van de Franse topclub om tafel in de Amsterdamse Harbour Club. Het is duidelijk dat De Jong zijn management opdracht heeft gegeven om de deal met de kampioen van Frankrijk rond te maken’, schrijft de Telegraaf.

Volgens de wakkerste krant van Nederland troeven de Fransen een aantal grote clubs af in strijd om de diensten van de Jong. Manchester City, FC Barcelona en Juventus worden onder meer genoemd als clubs die belangstelling hadden.

Transfer of niet, Ajax trapt zondagmiddag om 16:45 uur in de Johan Cruijff Arena af tegen Heerenveen. Naar alle waarschijnlijkheid staat Frenkie de Jong gewoon in het basisteam van Ajax-trainer Erik ten Hag.

VTA Sport

Gerelateerd artikel:

Het nieuws over het beeld van Johan Cruijff in de JC Arena